Smørrebrød take away København - Bestil smørrebrød til døren

Smørrebrød en ægte dansk klassiker

Hvem elsker ikke at sætte tænderne i et stykke klassisk, dansk og vellavet højtbelagt smørrebrød? Det er vi hvert fald mange der gør og med god grund. Den traditionelle danske spise er den dag i dag stadig et kæmpe hit hos de fleste danskere, og får mundvandet til at løbe hos mange af os.

Smørrebrød kommer i et væld af variationer og spændende smagssammensætninger. De højtbelagte stykker fås både på lyst og mørkt brød, med både varmt og koldt pålæg og der er med stor sandsynlighed noget for enhver smag. Skal man se nærmere på betegnelsen smørrebrød, defineres det som en ret, der oftest nydes til frokost, og består af en skive brød med belagt pålæg.

 

Lækre råvarer og klassiske dyder

De mange varianter af smørrebrød kan variere fra restaurant til restaurant, lige såvel som kvaliteten også kan. Så er du på udkig efter velsmagende smørrebrød i topkvalitet, har vi udvalgt de bedste restauranter og samlet dem på vores side. Alle disse smørrebrødsrestauranter laver dansk og velkendt smørrebrød fra bunden, med udgangspunkt i de danske og klassiske traditioner. Her bliver der gjort brug af de bedste råvarer og klassiske dyder hvor især håndværket vægtes højt, når der tilberedes smørrebrød.

 

De populære smørrebrødsfavoritter

Et veludrustet fiske menukort går igen på mange af smørrebrødsrestauranterne. Der er nemlig tradition for, at danskerne ofte skal have fisk, når de skal spise en klassisk dansk frokost. Blandt de mest klassiske er den sprøde fiskefilet, der serveres på groft rugbrød med remoulade, eller stjerneskuddet hvor fisken serveres med friskpillede fjordrejer, asparges, lakserogn og hjemmelavet thousand island dressing. Ydermere er en anden dansk klassikker sild. Silden kan serveres røget eller marineret og kommer i mange forskellige smagsvarianter. Blandt de mest populære er f.eks. karrysilden og kryddersilden, som ofte vil findes på et smørrebrødsmenukort.

Prøv de forskellige variationer og find frem til din smørrebrødsfavorit, når du bestiller dem som take away hos Takeout. Se udvalget af spisesteder nu eller find mere inspiration på vores Facebook.

 


Vi bruger cookies for at give dig en bedre service. Fortsæt på siden hvis du er ok med dette, eller læs mere om vores cookies her.