Tilgængelig Hver dag mellem 11:30 - 15:00

9A Fried Noodles with Chicken
Fintskåret kylling stegt i wok med risnudler, æg, thai kale, broccoli, bønnespirer og forårsløg.

9B Fried Noodles With Beef
Fintskåret øksekød stegt i wok med risnudler, æg, thai kale, broccoli, bønnespirer og forårsløg.

10A Fried Noodles With Shrimp
Stegte tigerrejer vendt med forårsløg, æg, bønnespirer, risnudler og tamarindsauce. Toppet med knuste peanuts og lime.

10B Fried Noodles With Beef
Stegt tofu vendt med forårsløg, æg, bønnespirer, risnudler og tamarindsauce. Toppet med knuste peanuts og lime. V Kan bestilles vegansk (uden æg)

13 Fried Vegetables (VG)
Thai kale, blomkål, bønnespirer, broccoli, champignon og cashewnødder. Serveres med hvide jasminris.

14A Thai Basil Chicken ♨️♨️♨️
Fintskåret kylling stegt i wok med thaibønner, løg, hvidløg, stærk thaibasilikum og chili. Serveres med hvide jasminris.

14B Thai Basil vegan (VG) ♨️♨️♨️
Fintskåret kylling eller soyaprotein stegt i wok med thaibønner, løg, hvidløg, stærk thaibasilikum og chili. Serveres med hvide jasminris.

16 Sweet & Sour Chicken
Kylling stegt i wok tilsat rød og grøn peberfrugt, løg, agurk, tomat, forårsløg og sweet & sour sauce. Serveres med hvide jasminris.

18 Chicken Fried Rice
Chicken fried rice Kylling stegt i wok med jasminris, æg, thai kale, broccoli, løg, gulerod og forårsløg. Toppet med agurk og lime. Vælg mellem hvide eller brune jasminris.

20 Dry red curry chicken ♨️♨️
Kylling stegt i wok med thaiauberginer, rød og grøn peberfrugt, thaibønner, friske grønne peberkorn, kaffir limeblade, sød thaibasilikum, javaingefær, kokosmælk og rød karry. Serveres med hvide jasminris.

21 Ginger Beef
Tyndtskåret oksekød stegt i wok med løg, forårsløg, champignon, broccoli og frisk ingefær. Serveres med hvide jasminris.

26 Chicken Cashew
Stegt kylling, rød og grøn peberfrugt, cashewnødder, løg og forårsløg. Serveres med hvide jasminris.
Der kan forekomme mindre ændringer af anvendte grønsager i visse retter, da Covid19 desværre forhindre import af special grønsager fra Thailand.

Peanuts (VG, GF)
Ristede peanuts, kaffir, limeblade, havsalt, sprøde løg og ristet chili

Shrimp Chips - Khao Kreab Goong
Luftige rejechips - Serveres med sweet chili sauce

Crispy Beef - Neua Thod
Soyamarineret oksefilet stegt i tynde strimler. Serveres med soya chili sauce

Raw Vegetable Sticks - Phak Sod (V, GF)
Grøntsagsstave
Agurk og gulerod i stave med thai yoghurtdip.

0A Crispy chicken med kaffir lime mayo
Chicken wings, som er marinerede og stegte med korianderfrø. Serveres med kaffir lime mayo. 3 stk

0B Chicken meatballs med tamarind sauce
Saftige kyllingekødboller med forårsløg og løg. Serveres med tamarindsauce og sesamfrø. 3 stk.

1 Corn Fritters - Khao Pod Thod
Sprøde majsfritter med hvidløg, koriander, forårsløg og grøn chili. Serveres med sweet chili sauce. 3 stk.

2A Chicken Satay - Gai Satay
Marinerede kyllingespyd. Serveres med peanutsauce. 3 stk.

2B Fried tofu sticks (VG, GF)
Dybstegte tofuspyd med knuste peanuts. Serveres med sweet & sour peanutsauce. 3 stk.

3 Wonton - Giaw Thod
Knasende sprøde wontons med krydret fyld af kylling, rejer, forårsløg og koriander. Serveres med blommesauce. 5 stk.

4A Spring Rolls - Paw Pia Thod
Sprøde forårsruller med kylling, gulerod, kartofler, glasnudler og hvidkål. Serveres med sweet & chili sauce. 3 stk.

4B Fresh Spring Rolls - Paw Pia Sod (VG, GF)
Frisk agurk, gulerod, salat, sød thaibasilikum, mynte og koriander rullet i rispapir. Serveres med krydret thaisauce, som toppes med peanuts og sesamfrø. 6 stk.

4C Vegan spring rolls (VG)
Sprøde, veganske forårsruller med gulerod, bønnespirer, glasnudler, hvidkål og forårsløg. Serveres med sweet chili sauce. 3 stk.

5A Fried tamarind prawns
Marinerede tigerrejer i tamarindsauce med koriander, sprøde løg og chili. 5 stk.

5B Salmon with freen nahm jim sauce (GF, H)
Grillet, marineret laks toppet med dressing lavet af koriander, hvidløg, lime og chili.

D. Broccoli and thai kale (VG)
Ristet broccoli og thai kale med hvidløg.

E. Cucumber salad (GF, H)
Traditionel, thailandsk agurkesalat, Tam Taeng, med thaibønner, thaiauberginer, gulerod, cherrytomater, ristede peanuts, lime, chili og hvidløg.

F. Green papaya salad (GF)
Blandet salat med grøn papaya, gulerod, thaibønner og cherrytomater. Toppet med chili og knuste peanuts.

G. Grilled eggplant with soybeans (VG, H)
Lange thaiauberginer med soyabønner, hvidløg, sød thaibasilikum og chili.

H. Morning Glory (VG, H)
Thaispinat stegt i wok sammen med hvidløg, chili og sprøde løg.

34 Jasmin Rice - Khao Hom Ma Li
Jasmin Ris

35 Brown Jasmin Rice - Khao Glong
Brune Ris

36 Rice Noodles - Kuai Tiaw
Risnudler

37 Peanut Sauce

38 Sweet & Sour Chili Sauce

39 Plum Sauce / Blommesauce

40 Prik Nam Pla

41 Cashewnødder

42A Dried Chili

42B Fresh Chili

43 Koriander

44 Red curry sauce

46 Fried cauliflower with sesame seeds

6 Rice soup with chicken
Rissuppe med kinakål og kødboller lavet af kylling og koriander. Toppet med forårsløg, selleri og koriander.

7 Thai Prawn Soup - Tom Yam Goong (GF, HHH)
Klassisk, stærk thailandsk suppe. Stegte rejer med champignon, citrongræs, galangal, forårsløg, koriander og chili.

8 Thai Chicken Soup - Tom Yam Gai (GF, HHH)
Klassisk, stærk thailandsk suppe. Stegt kylling med champignon, citrongræs, galangal, forårsløg, koriander og chili.

9A Fried Noodels With Chicken - Phad See-Iew
Fintskåret kylling stegt i wok med risnudler, æg, thai kale, broccoli, bønnespirer og forårsløg.

9B Fried Noodles With Beef - Kuai Tiaw Neua
Fintskåret øksekød stegt i wok med risnudler, æg, thai kale, broccoli, bønnespirer og forårsløg.

10A Fried Noodels With Shrimps
Stegte tigerrejer vendt med forårsløg, æg, bønnespirer, risnudler og tamarindsauce. Toppet med knuste peanuts og lime.

10B Fried Noodels Tofu - Phad Thai Goong
Stegt tofu vendt med forårsløg, æg, bønnespirer, risnudler og tamarindsauce. Toppet med knuste peanuts og lime. V Kan bestilles vegansk (uden æg)

11 Tuna salad (GF)
Lynstegt tun med blandet grøn salat, grøn æble, gul mango, mynte, forårsløg, koriander, rødløg, cherrytomater og frisk chili.

22 Thai beef salad
Grillet kalvemørbrad med feldsalat, forårsløg, koriander, knust ristet ris, lime, rødløg, cherrytomater, agurk, mynte og ristet chili.

25 Chicken salad
Traditionel thaisalat, Lap Gai, med finthakket kylling, hjertesalat, knust ristet ris, gulerod, thaibønner, forårsløg, mynte, koriander, rødløg og lime. Toppet med ristet chili.

27 Pomelo salad (GF)
Pomelo, tigerrejer, koriander, rødløg, mynte, blandet grøn salat, forårsløg, knuste peanuts, lime, chili og sprøde løg.

12 Omelet (V)
Omelet med løg, forårsløg og rødløg. Perfekt til en salat eller ved siden af din wokret.

13 Fried Vegetable - Phad Phak Ruam (VG)
Thai kale, blomkål, bønnespirer, broccoli, champignon og cashewnødder. Serveres med hvide jasminris.

14A Thai Basil Chicken - Phad Ka Prao Gai ♨️♨️♨️
Fintskåret kylling stegt i wok med thaibønner, løg, hvidløg, stærk thaibasilikum og chili. Serveres med hvide jasminris.

14B Thai Basil vegan (VG) ♨️♨️
Thai basil vegan Fintskåret kylling eller soyaprotein stegt i wok med thaibønner, løg, hvidløg, stærk thaibasilikum og chili. Serveres med hvide jasminris.

15 Chiang Mai yellow curry chicken ♨️
Traditionel gul Chiang Mai karry med fintskåret kylling i kokosmælk, æggenudler, syltet sennepskål, rødløg og kaffir limeblade. Toppet med sprøde æggenudler.

16 Sweet & Sour Chicken - Phad Priaw Wan
Kylling stegt i wok tilsat rød og grøn peberfrugt, løg, agurk, tomat, forårsløg og sweet & sour sauce. Serveres med hvide jasminris.

17A Red panang curry chicken - Panang Neua (GF) ♨️
Tyndtskåret kylling i rød panang karry og kokosmælk med thaibønner, kaffir limeblade og sød thaibasilikum. Serveres med hvide jasminris.

17B Red panang curry beef (GF) ♨️
Tyndtskåret oksekød i rød panang karry og kokosmælk med thaibønner, kaffir limeblade og sød thaibasilikum. Serveres med hvide jasminris.

18 Chicken Fried Rice - Khao Phad Gai
Chicken fried rice Kylling stegt i wok med jasminris, æg, thai kale, broccoli, løg, gulerod og forårsløg. Toppet med agurk og lime. Vælg mellem hvide eller brune jasminris.

19 Green Chicken Curry - Gaeng Kiaw Wan Gai (GF) ♨️♨️
Green curry chicken Kylling i grøn karry og kokosmælk med thaiauberginer, thaibønner, bambusskud, kaffir limeblade og sød thaibasilikum. Serveres med hvide jasminris.

20 Dry red curry chicken - Phad Prik Khing Gai ♨️♨️
Kylling stegt i wok med thaiauberginer, rød og grøn peberfrugt, thaibønner, friske grønne peberkorn, kaffir limeblade, sød thaibasilikum, javaingefær, kokosmælk og rød karry. Serveres med hvide jasminris.

21 Ginger Beef - Neau Phad Khing
Tyndtskåret oksekød stegt i wok med løg, forårsløg, champignon, broccoli og frisk ingefær. Serveres med hvide jasminris.

22 Thai Beef Salad - Yam Neau
Grilllet Kalvemørbrad Salat
Kalvemørbrad, koriander, ristet ris, lime, rødløg cherrytomater, agurk, salat, mynte, tørret chili

23 Red curry prawn - Choo Chee Goong (GF) ♨️
Tigerrejer vendt i kokosmælk krydret med rød karry og tilsat thaibønner, bambusskud, cherrytomater, sød thaibasilikum og kaffir limeblade. Serveres med hvide jasminris.

24 Red curry duck - Gaeng Phed Ped Yang (GF) ♨️
Stykker af andebryst tilsat rød karry og kokosmælk med thaiauberginer, cherrytomater, lychee, sød thaibasilikum og kaffir limeblade. Serveres med hvide jasminris.

25 Chicken Salad - Lap Gai
Kyllingesalat
Kyllingefilet, gulerødder, lange bønner, rødløg salat, mynte, koriander, chili, lime

26 Chicken Cashew - Gai Phad Med Mamuang
Stegt kylling, rød og grøn peberfrugt, cashewnødder, løg og forårsløg. Serveres med hvide jasminris.

27 Pomolo Salad - Yam Som O
Pomolo, koriander, rødløg, mynte salat, thai forårsløg, ristede peanuts, lime, chili

28 Red curry vegan (VG, GF) ♨️
Vegansk rød karry og kokosmælk med kikærter, græskar, gulerod og sød thaibasilikum og kaffir limeblade. Serveres med hvide jasminris.

29 Stir fried beef tenderloin DELUXE
Skiver af kalvebørbrad stegt i wok med thai kale, broccoli, løg, forårsløg, enokisvampe og champingon. Serveres med hvide jasminris.

30 Red curry beef tenderloin DELUXE - Panaeng Nuea (GF) ♨️
Stykker af kalvebørbrad i rød karry og kokosmælk med ærteauberginer, thaiauberginer, vintermelon, kaffir limeblade og sød thaibasilikum. Serveres med hvide jasminris.

48 Red panang curry salmon ♨️
Laks med cremet, rød panang karry og kokosmælk. Toppet med stegt sød thaibasilikum, kaffir limeblade og chili.

33C Chocolate cake with apples (V)
Lækker, cremet chokoladekage med friske æbler til.

33E Dragon fruit (VG, GF)
Frisk og sund eksotisk frugt. Rig på B- og C-vitaminer, antioxidanter og kostfibre.

33F Dark chocolate (V, GF)
70 % mørk chokolade.

Mango sticky rice (VG, GF)
Klassisk, thailandsk dessert med cremet sticky rice og saftig mango. Toppet med kokosmælk, mynte og sesamfrø.

K Kids Kit
Stave af agurk og gulerod med thai yoghurtdip. L Stegt ris med kylling, broccoli, gulerod og æg. Vælg mellem chicken meatballs eller spring rolls inklusive dip og en sød overraskelse.

J Raw vegetable sticks (V, GF)
Agurk & gulerod i stave med thai yoghurtdip.

0B Chicken meatballs with tamarind sauce
Saftige kyllingekødboller med forårsløg og løg. Serveres med tamarindsauce og sesamfrø. 3 stk.

2A Chicken Satay
Marinerede kyllingespyd. Serveres med peanutsauce. 3 stk.

4A Spring Rolls
Sprøde forårsruller med kylling, kartofler, gulerod, glasnudler og hvidkål. Serveres med sweet chili sauce. 3 stk.

31A Chicken fried rice - Khao Phad Gai
Kylling stegt i wok med jasminris, broccoli, gulerod, æg og forårsløg. Toppet med agurk og lime. Vælg mellem hvide eller brune jasminris.

31B Fried noodles with beef - Kuai Tiaw Neua
Tyndtskåret oksekød stegt i wok med risnudler, æg, thai kale, bønnespirer, forårsløg og broccoli.

32 Yellow Curry Chicken (GF)
Mild gul karry med kylling og kokosmælk. Serveres med hvide jasminris.

WokShop Still
50 cl

WokShop Sparkling
50 cl

Coca-Cola
25 cl

Coca-Cola Zero
50 cl

Orangina
25 cl.

Hyldeblomst
Økologisk · 27,5 cl.

Passion/Orange Juice
Økologisk · 27,5 cl.

Lemonade
Passion Mama · 33 cl

Ginger Beer
Herbal Moscow · 25 cl

Red multijuice
Rødbede · æble · ingefær · 25cl

Green multijuice
Æble · spinat · agurk · citron · 25c

Orange juice
25 cl

Singha
Thailand · 33 cl

Beer Chang
Thailand · 62 cl

Tiger beer

Sapporo dark, Japan

Beavertown Lazer Crush

Ølgaard (Odense)

Krenkerup, IPA, Danmark

Lagranja Castilla y Léon (Verdejo/Viura) Spanien

Guy Saget, Vouvray Loire (Chenin Blanc) Frankrig

Dashwood, Marlborough (Sauvignon) New Zealand

Triennes, Les Auréliens Provence (Chardonnay/Viognier/Rolle) Frankrig Økologisk

Château de Marjolet, Côtes du Rhône (Grenache/Cinsault) Frankrig

Poggiotondo Toscana (Sangiovese/Canaiolo) Italien Økologisk

Domaine Matrot, Bourgogne (Pinot Noir) Frankrig

Crémant de Bourgogne rosé, Cave de Genouilly (Pinot Noir) Frankrig

André Clouet, Brut Grande Réserve, Champagne (Pinot Noir) Frankrig

La Boderie, La Douce Folie, Champagne (Pinot Noir) Frankrig
Wokshop menu, aroma og smag i fokus
Det er nu mere end 15 år siden Kenneth Heske fik en idé om at åbne en lille thai-cantina med fokus på frisk, aromatisk og spicy mad på Ny Adelgade i København. Siden da er der kommer flere afdelinger til, blandt andet her i Lyngby, tæt ved LYngby st. samt Lyngby Hovedgade. Selvom det stadig er en simpel æstetisk indretning på restauranterne, har wokshop menu udviklet sig gevaldigt siden da.
Wokshop
Nr du her på siden gennemser Wokshop menu, kan du vælge imellem det store udvalg i asiatisk inspireret mad. Blandt andet kan nydes en Phat Hoy Shell som er Kammuslinger stegt med asparges, broccoli, friske grøntsager oystersauce, Red Durry Duck hvor andebryst i rød karry med auberginer, cherry tomater og lynchee bliver krydret med kaffr limeblade.
Bestil Wokshop for en hurtig leverign med takeout.dk, dette naturligvis på alle dage og helt til din dør.