
Bestik med Servietter

1. CHICKEN SOUP st.
Kyllingsuppe med grøntsager.

2. TOM YUM SOUP st.
Tom Yum suppe med frisk galanga, chili, champignons, tomat og koriander.

3. COCONUT MILK SOUP st.
Kokosmælksuppe med frisk galanga, champignons, citron græs, tomat og koriander.

4. SPRINGROLLS
Friturestegt hjemmelavet thai-forårsruller (4 stk.) — serveres med sød chilisauce.

5. CHICKEN SATAY
Kyllingspyd marineret i satay karry (4.stk.) — serveres med jordnøddesauce og agurksalat.

6. SHRIMP CHIPS
Thai rejechips — serveres med sød chilisauce.

7. BREADED SHRIMP
Thailandske indbagte rejer (4. stk.) — serveres med sød chilisauce.

11. FRIED RICE
Stegte ris i soja sauce med æg og grøntsager.

13. PAD THAI
Tynde ris nudler stegte i Pad Thai sauce med tofu, æg og grøntsager — serveres med citron og ristede peanuts.

15. FRIED NOODLES
Brede ris noodle wok-stegt med æg, grøntsager og soja sauce.

17. SWEET&SOUR SAUCE
Stegte i sur-sød sauce med ananas og grøntsager. Serveres med ris

19. CHILI&BASIL SAUCE
Stegte i soja sauce med chili, stærk basilikum og grøntsager. Serveres med ris

21. OYSTER SAUCE
Stegte i østerssauce med grøntsager. Serveres med ris

23. FRIED WITH CASHEWNUTS
Stegte i soja sauce med cashewnødder, ananas og grøntsager. Serveres med ris

25. GINGER&CHILI SAUCE
Stegte i soja sauce med ingefær, chili og grøntsager. Serveres med ris

27. 3 CHILI SAUCE
Stegte i chilisauce med ananas, sød basilikum og grøntsager. Serveres med ris

29. FRIED WITH RED CURRY
Stegt kød, fisk, skaldyr eller tofu i rød karry med sød basilikum, friske peber og grøntsager. Serveres med ris.

31. YAM THAI STYLE SALAD
Thailandske salat med chili dressing, koriander og friske grøntsager. Serveres med ris

32. NAM TOK SALAD
Isarn-style grillet salat med thailandske urter, fiskesauce, ristet ris pulver, lime, koriander og chili. Serveres med ris .

33. PA NAENG CURRY
Panaeng karry med kokosmælk, langbønner, peberfrugt, sød basilikum og limeblade. Serveres med ris

35. RED CURRY
Rød karry med kokosmælk, bambusskud, langbønner, peberfrugt, thai aubergine og sød basilikum. Serveres med ris

37. GREEN CURRY
Grøn karry med kokosmælk, thai auberginer, sød basilikum og limeblade. Serveres med ris

39. GUL CURRY
Gul karry med kokosmælk, gulerødder , løg, kartofler og cashewnødder
Serveres med ris

41. SPARE RIBS
Friturestegt spare ribs med hvidløg og peber — serveres med sød chilisauce. Serveres med ris

42. CHICKEN WINGS
Friturestegt kyllingvinger med hvidløg og peber — serveres med sød chilisauce. Serveres med ris

80. NUDELSUPPE
Thai nudelsuppe med kinesisk grønkål, bønnespirer, vandspinat og koriander.

81. LAD NA
Stegte bred/tynd ris noodle i klistrede skysovs med kinesiske grønkål.

83. SUKI
Thai glas noodle suppe med Suki sauce, kinakål, vand spinat, æg og koriander.

85. YANTA FO SEAFOOD
Thai nudelsuppe med Yenta four sauce, kinakål, vand spinat og koriander.

86. POAK TAEK
Thai krydret suppe med skaldyr (blåmusling, rejer og blæksprutte) og koriander. Serveres med ris

87. KAANA FLÆSKSTEG
Stegte kinesiske grønkål i østerssauce med knasende flæsk. Serveres med ris

88. PADPET FLÆSKSTEG
Stegte knasende flæsk i rød karry med bambusskud, langbønner, peberfrugt, baby aubergine og sød basilikum. Serveres med ris

89. PAK BUNG FAI DANG
Stegte vandspinat i østersauce med hvidløg og chili. Serveres med ris

90. KRA PAOW RAD KAOW
Stegte i stærk chili & basilikum sauce med grøntsager — servers på ris. Serveres med ris

92. THAI FISKEFRIKADELLE
Thailandske fiskefrikadeller (6 stk.) med lange bønner og limeblade — serveres med sweet & sour sauce og agurkesalat. Serveres med ris

93. THAI OMELET
Thai omelet Serveres med ris

94. GRILLET KØD
Grillet nakkefilet eller tyndstegsfilet med salat — serveres med stærk chili sauce. Serveres med ris

95. RÅ REJER STÆRK CHILl
Thai rejer salat i stærk chili fiskesauce og koriander. Serveres med ris

96. SOMTAM
Thai stærk grøn papayasalat. Serveres med ris

97. FISK JEV CHILI
Friturestegte Nile tilapia fisk — serveres med chili sauce. Serveres med ris

98. FISK RØD KARRY
Friturestegte Nile tilapia fisk stegte i rød karry med sød basilikum, kokosmælk, langbønner, ærte og peberfrugt.

99. FISK 3 CHILISACE
Nile tilapia fish Stegte i chilisauce med ananas, sød basilikum og grøntsager. Serveres med ris

100. LAAB
Isarn-style salat med thailandske urter, fiskesauce, ristet ris pulver, lime, koriander og chili. Serveres med ris

102. GLASNUDEL SALAT SEAFOOD
Thai glasnudler salat med skaldyr (blåmusling, rejer og blæksprutte), chili dressing, koriander og friske grøntsager. Serveres med ris

103. YAM SEAFOOD
Thai salat med skaldyr (blåmusling, rejer og blæksprutte), chili dressing, koriander og friske grøntsager. Serveres med ris

50. STICKY RICE
Dampet sticky ris.

51. JASMIN RICE
Kogte Jasmin ris.

52. FRIED RICE
Stegte ris,med æg eller uden æg

53. COOKED NOODLE
Kogte risnudler.

54. FRIED NOODLES
Stegte risnudler — med æg eller uden æg.

55. FRENCH FRIES
Pommes frites.

spejlæg.

Singha Øl 33cl Thai Beer

Kildevand 0,5L

Pepsi 33cl.

Pepsi Max 33cl.

Faxe Kondi 33cl.

Rosé .
Vinen fremstår med en smuk, lys rosé farve med laksefarvede reflekser. Duften er let og forfinet med sommerens friske skær

Husets Rødvin
Vinen har en flot dyb rød farve og en smag af røde bær, med et strejf af vanille. Aroma af tørrede frugter som solbær eller kirsebær.

Cabernet Sauvignon – Chile
Vinen er frugtig og smagfuld, med livlige krydderier og noter af chokolade og karamel

Médoc Chateau Sipian

Amarone
Smagen er fyldig, med flotte undertoner af bær, vanille og en nødde-rosinagtig bouquet.

Chianti
Tæt, mørk og særdeles aromatisk med en lækker cremet konsistens. Masser af modne røde bær, toner af trøffel og tobak.

Husets Hvidvin
En lidt fed og cremet hvidvin, og med masser af frisk frugt. Behersket fylde og blomstrende friskhed.

Chardonnay – OF Chile

Riesling - Vin D`Alsace of France
Dufter intenst og har en indtagende aroma Præsenterer en knivskarp og ren Riesling - smag. Godt tør, masse af grønne æbler og blomster, smagen har nogen fylde, er meget appetitlig og hænger godt sammen med en fin syre og mineralitet.
