
11. Blandede reje og rischips
Med tomatchilli dip

12. Spicy nødde mix ristet
Med limeblade og citrongræs

13. Luftig flæskersvær
Med chilli aubergine relish

21. Forårsruller
Med gris glasnudler og grønt – sød chilisauce (2 stk.)

22. Sesamstegte rejer
Med sesam serveret med wasabi mayo (5 stk.)

23. Gau bao dampet hvedebolle
med sød gris jordnødder og forårsløg

24. Calamari sprøde pankostegte blæksprutter
Serveret med chili mayo

25. Tun tartar hakket
Med agurk rødløg avacado serveret med soya marinade

26. Okse tapanaki oksekød rare
Med marinade af soya lime hvidløg & ingefær

27. Maki rulle
Med grillet laks sprød reje & avacado soya & syltet ingefær

31. Kylling sate
Marineret kylling med jordnødde sauce (2 stk.)

32. Kyllinge boller
Glaceret med soya & sesam (2 stk.)

33. Gris grillet
Med sukker soya & koriander (2 stk.) og klistreris

34. Laks
Marineret i miso (2 stk.)

35. Svampe
Med koriander lime smør (2 stk.)

36. Små blæksprutter
Med asiatisk pesto (2 stk.)

41. Blandede små salater
Med grillet laks sesam og soya marinade

42. Nuddelsalat
Med gulerod koriander appelsin og cashews

43. Grillet okse
Med salater små tomater agurk mynte og spicy marinade

44. Hvidkål og chili salat
Med hakket marineret and agurk & mynte og klistreris

51. Rød karry
Med kylling blandede grønsager & jasmin ris

52. Grøn karry
Med alt godt fra havet blandede grønsager & jasmin ris

54. Gul karry
Med ingefær kylling blandede grønsager & jasminris

55. Tom ka kokos suppe
Med svampe forårsløg & kylling –jasminris

61. Kylling cashew stegt
Med kål hvidløg & soya - jasminris

62. Pad kra pow gris stegt
Med rå mængder chili & basilikum & stegteæg

63. Store rejer stegt
Med kra chai basilikum og peber –jasminris

65. And stegt
Med appelsin stjerne anis & forårsløg – jasmin ris

66. Pad Thai, stegte nudler
Med tamarind og rejer tofu & bønnespire og jordnødde

71. Spare ribs glaceret
Med sød soya sessam & ingefær - asiatisk coleslaw – jasmin ris

Cola light, 25 cl.

Cola, 25 cl.

Hvidvin, Charles Smiths Kungfu Girls Washington, Riesling, 75 cl.

Hvidvin, Les Chezelles Chardonnay Loire, 75 cl.

Rosévin 75 cl.

Rødvin, Terradavino Barbera Asti Italien, 75 cl.

Rødvin, Tyrrels Shiraz Hunter Valley Australien, 75 cl.

Øl Aroii, 5 spice mørk øl, 33 cl.

Øl Dimsum, koriander og citrongræs, 33 cl.

Øl Kiin Kiin, lime og citron, 33 cl.

Øl Ricemarket, ingefær og honning, 33 cl.

Øl Singha, 33 cl.

Øl Tsingtao, 33 cl.

Dips & Saucer
Vælg mellem: Peanut dip, chilli mayo dip, chilli sauce, wasabi may dip, tomato dip, sweet chilli dip, curry sauce, soya sauce, cucumber dip, eller friske chilli

Ekstra and

Ekstra cashewnødder

Ekstra grøntsager

Ekstra koriander

Ekstra kød

Ekstra nudler

Ekstra ris

Ekstra æg (1 stk.)

Kiin Kiin kogebog
Den kunstfærdigt illustrerede bog fra den et stjernede Michelin restaurant indeholder mere end 75 signatur retter med mere end 100 opskrifter samt kulinariske minder fra de sidste 10 år.

Kogebog: Opskrifter fra Ricemarket by Henrik Yde Andersen
Den allerførste kogebog fra Michelin stjerne kok Henrik Yde – manden, der bragte det favnende, smagsfulde asiatiske køkken hele vejen fra vajende rismarker til kolde København. Lad ham tage dig gennem retter, der vil skabe eksplosioner af velsmag i din mund - og brede smil fra dine gæsters! Lær, hvordan du selv kan lave de kendte, kinesiske dim sum og få opskriften på den mad, kokkene laver til sig selv, når alle gæster er gået.
Retterne serveres til daglig på restauranten Ricemarket, som ligger i hjertet af København.
Michelin restauranten Kiin Kiin har sammensat et menukort båret af sæsonen med fokus på de gode råvarer, alt tilberedt til at tage med hjem.