
71. Spare ribs glaceret
Med sød soya sessam & ingefær - asiatisk coleslaw – jasmin ris

81. Poke salat med frisk fisk, avocado, ærter, cashew og sprøde grøntsager – sushiris

92. Stegt Hong Kong nudler med and

11. Blandede reje og rischips med tomatchilli dip
Mixed prawn and rice chips with tomato-chili dip.

12. Spicy nødde mix ristet med limeblade og citrongræs
Spicy mixed nuts roasted with kaffir lime and lemongrass

13. Luftig flæskersvær med chilli aubergine relish
Airy pork crackling with chili eggplant relish.

21. Forårsruller
Forårsruller lavet med gris glasnudler og grønt –sød chilisauce 2 stk.

22. Sesamstegte rejer
Med sesam serveret med wasabi mayo 5 stk.

23. Gau bao dampet hvedebolle
med sød gris jordnødder og forårsløg.

24. Calamari sprøde pankostegte blæksprutter
serveret med chili mayo

25. Tun tartar hakket
Med agurk rødløg avacado serveret med soya marinade

26. Okse tapanaki oksekød rare
Med marinade af soya lime hvidløg & ingefær

27. Maki rulle
Med grillet laks sprød reje & avacado soya & syltet ingefær

23.2 Gau bao dampet hvedebolle med rejer, forårsløg og wasabi mayo

23.3 Gau bao dampet hvedebolle med svampe og grøntsager og wasabi mayo

28. Rejebrød med sesame og sød chilli sovs, 5 stk

91. Koreansk BBQ Kyllingevinger 7 stk

31. Kylling sate
Marineret kylling med jordnødde sauce 2 stk.

32. Kyllinge boller glaceret
Med soya & sesam 2 stk

33. Gris grillet
Med sukker soya & koriander 2 stk og klistreris

34. Laks marineret i miso 2 stk

35. Svampe med koriander lime smør 2 stk

41. Blandede små salater
Med grillet laks sesam og soya marinade

42. Nuddelsalat
Med gulerod koriander appelsin og cashews

43. Grillet okse
Med salater små tomater agurk mynte og spicy marinade

44. Hvidkål og chili salat
Med hakket marineret and agurk & mynte og klistreris

45. Pomolo/grapefrugt salat med store rejer, mynte og spicy marinade

51. Rød karry
Med kylling blandede grønsager & jasmin ris

52. Grøn karry
Med alt godt fra havet blandede grønsager & jasmin ris

53. Penang karry
Med oksekød lytchee blandede grønsager & jasmin ris

54. Gul karry
Med ingefær kylling blandede grønsager & jasminris

55. Tom ka kokos suppe
Med svampe forårsløg & kylling –jasminris

61. Kylling cashew stegt
Med kål hvidløg & soya - jasminris

62. Pad kra pow gris stegt
Med rå mængder chili & basilikum & stegteæg

63. Store rejer stegt
Med kra chai basilikum og peber –jasminris

64. Okse stegt
Med østerssauce & blandede grønsager – jasmin ris

65. And stegt
Med appelsin stjerne anis & forårsløg – jasmin ris

66. Pad Thai, stegte nudler
Med tamarind og rejer tofu & bønnespire og jordnødde

82. Stegte ris med kylling, æg & grøntsager

Dips & Saucer

Ekstra and

Ekstra cashew nødde

Ekstra grøntsager

Ekstra koriander

Ekstra kød

Ekstra nudler

Ekstra ris

Ekstra æg (1 stk.)

Kiin Kiin kogebog
Den kunstfærdigt illustrerede bog fra den et stjernede Michelin restaurant indeholder mere end 75 signatur retter med mere end 100 opskrifter samt kulinariske minder fra de sidste 10 år.

Kogebog: Opskrifter fra Ricemarket by Henrik Yde Andersen
Den allerførste kogebog fra Michelin stjerne kok Henrik Yde – manden, der bragte det favnende, smagsfulde asiatiske køkken hele vejen fra vajende rismarker til kolde København. Lad ham tage dig gennem retter, der vil skabe eksplosioner af velsmag i din mund - og brede smil fra dine gæsters! Lær, hvordan du selv kan lave de kendte, kinesiske dim sum og få opskriften på den mad, kokkene laver til sig selv, når alle gæster er gået.
Retterne serveres til daglig på restauranten Ricemarket, som ligger i hjertet af København.

Cola light, 25 cl.

Cola, 25 cl.

Hvidvin, Charles Smiths Kungfu Girls Washington, Riesling, 75 cl.

Hvidvin, Les Chezelles Chardonnay Loire, 75 cl.

Rosévin 75 cl.

Rødvin, Terradavino Barbera Asti Italien, 75 cl.

Rødvin, Tyrrels Shiraz Hunter Valley Australien, 75 cl.

Øl Aroii, 5 spice mørk øl, 33 cl.

Øl Kiin Kiin, lime og citron, 33 cl.

Øl Ricemarket, ingefær og honning, 33 cl.

Øl Singha, 33 cl.
Michelin restauranten Kiin Kiin har sammensat et menukort båret af sæsonen med fokus på de gode råvarer, alt tilberedt til at tage med hjem.