
11. Blandede reje og rischips med tomatchilli dip
Mixed prawn and rice chips with tomato-chili dip.

12. Spicy nødde mix ristet med limeblade og citrongræs
Spicy mixed nuts roasted with kaffir lime and lemongrass

13. Luftig flæskersvær med chilli aubergine relish
Airy pork crackling with chili eggplant relish.

21. Forårsruller
Forårsruller lavet med gris glasnudler og grønt –sød chilisauce 2 stk.

22. Sesamstegte rejer
Med sesam serveret med wasabi mayo 5 stk.

23. Gau bao dampet hvedebolle
med sød gris jordnødder og forårsløg.

24. Calamari sprøde pankostegte blæksprutter
serveret med chili mayo

26. Okse tapanaki oksekød rare
Med marinade af soya lime hvidløg & ingefær

27. Maki rulle
Med grillet laks sprød reje & avacado soya & syltet ingefær

31. Kylling sate
Marineret kylling med jordnødde sauce 2 stk.

32. Kyllinge boller glaceret
Med soya & sesam 2 stk

33. Gris grillet
Med sukker soya & koriander 2 stk og klistreris

34. Laks marineret i miso 2 stk

35. Svampe med koriander lime smør 2 stk

36. Små blæksprutter med asiatisk pesto 2 stk

41. Blandede små salater
Med grillet laks sesam og soya marinade

42. Nuddelsalat
Med gulerod koriander appelsin og cashews

43. Grillet okse
Med salater små tomater agurk mynte og spicy marinade

44. Hvidkål og chili salat
Med hakket marineret and agurk & mynte og klistreris

51. Rød karry
Med kylling blandede grønsager & jasmin ris

52. Grøn karry
Med alt godt fra havet blandede grønsager & jasmin ris

53. Penang karry
Med oksekød lytchee blandede grønsager & jasmin ris

54. Gul karry
Med ingefær kylling blandede grønsager & jasminris

55. Tom ka kokos suppe
Med svampe forårsløg & kylling –jasminris

61. Kylling cashew stegt
Med kål hvidløg & soya - jasminris

62. Pad kra pow gris stegt
Med rå mængder chili & basilikum & stegteæg

63. Store rejer stegt
Med kra chai basilikum og peber –jasminris

64. Okse stegt
Med østerssauce & blandede grønsager – jasmin ris

65. And stegt
Med appelsin stjerne anis & forårsløg – jasmin ris

66. Pad Thai, stegte nudler
Med tamarind og rejer tofu & bønnespire og jordnødde

Dips & Saucer

Ekstra and

Ekstra cashew nødde

Ekstra grøntsager

Ekstra koriander

Ekstra kød

Ekstra nudler

Ekstra ris

Ekstra æg (1 stk.)

Kiin Kiin kogebog
Den kunstfærdigt illustrerede bog fra den et stjernede Michelin restaurant indeholder mere end 75 signatur retter med mere end 100 opskrifter samt kulinariske minder fra de sidste 10 år.

Kogebog: Opskrifter fra Ricemarket by Henrik Yde Andersen
Den allerførste kogebog fra Michelin stjerne kok Henrik Yde – manden, der bragte det favnende, smagsfulde asiatiske køkken hele vejen fra vajende rismarker til kolde København. Lad ham tage dig gennem retter, der vil skabe eksplosioner af velsmag i din mund - og brede smil fra dine gæsters! Lær, hvordan du selv kan lave de kendte, kinesiske dim sum og få opskriften på den mad, kokkene laver til sig selv, når alle gæster er gået.
Retterne serveres til daglig på restauranten Ricemarket, som ligger i hjertet af København.

Cola light, 25 cl.

Cola, 25 cl.

Hvidvin, Charles Smiths Kungfu Girls Washington, Riesling, 75 cl.

Hvidvin, Les Chezelles Chardonnay Loire, 75 cl.

Rosévin 75 cl.

Rødvin, Terradavino Barbera Asti Italien, 75 cl.

Rødvin, Tyrrels Shiraz Hunter Valley Australien, 75 cl.

Øl Aroii, 5 spice mørk øl, 33 cl.

Øl Kiin Kiin, lime og citron, 33 cl.

Øl Ricemarket, ingefær og honning, 33 cl.

Øl Singha, 33 cl.
Kiin Kiin take away, asiatisk med michelin-rødder
Ideen bag Kiin Kiin ToGo var ligesom på moder- og michelinrestauranten, fokus på den gode smag. Dette igennem friske, lokale grøntsager, krydret med en masse spændende og lækre thailandske krydderier og aromatiske krydderurter. Kiin Kiin ToGo repræsenterer på denne måde, den velkendte kvalitet fra gourmetrestauranten, blot i en prisvenlig og mere simpel udgave.
Kiin Kiin ToGo
Menuen på restauranten er primært bygget på det thailandske køkken, men både med inspiration fra det singaporianske, malaysianske og kinesiske køkken. Med Kiin Kiin take away, byder udvalget blandt andet på lækre små retter til forret, herunder forårsruller med gris, glasnudler og grønt serveret med sød chilisauce eller okse tapanaki med marinade af soya, lime, hvidløg og ingefær. Til hovedret serveres Spare ribs glaceret med sød soya, sesam, ingefær, som tilbehør fåes asiatisk coleslaw og jasmin ris.
Bestil Kiin Kiin ToGo og få leveret lige til døren med takeout.dk