
OKSEKÆBER, SYLTEDE RØDLØG & SØDE KARTOFLER
Møre braiserede oksekæber lavet på sous vide lagt godt tilrette med bagte søde kartofler, friske portobellosvampe og hjemmesyltede rødløg, som giver retten et fint syrligt twist. I bunden finder du en dejlig rødvinssauce, som komplementerer okse kæberne på fineste vis. Retten er toppet med finthakket bredbladet persille.
Retten er estimeret til én person.
Tip til tilberedning:
Tag folien af og tilføj salt, peber og olivenolie efter egen smag inden ovnen.
15-20 minutter i en 200 grader forvarmet ovn på varmluft.
Rettens vægt: 430 g.

BLOMKÅLS KUNG PAO
Blomkål, sojasauce, rapsolie, brune ris, sojasauce, hoisin-sauce, lys sirup, kokosmælk, risvineddike, majsstivelse, sesamolie, hvidløg, vand, ingefær, chili, peber, peanuts, forårsløg, friske korianderblade.
Klar på 15 min. i egen ovn ved 200 grader.

KYLLING, FREEKEH & ØSTERSHATTE
Tip til tilberedning:
Tag folien af og tilføj salt, peber og olivenolie efter egen smag inden ovnen.
15-20 minutter i en 200 grader forvarmet ovn på varmluft.

OKSE & RØDVINSSAUCE
Mør flat iron steak fra Uruguay, friske snitbønner, portobello svampe og små kartofler lagt fint til rette med en hjemmelavet løgkompot, serveret i en kraftig rødvinssauce..
OBS! Færdiggøres på bare 15 minutter i din ovn

CANNELLONI MED RICOTTA & SVAMPE
Mild og cremet cannelloni med ricotta & spinat. Vores cannelloni er håndlavet af frisk pasta med fyld af stegte svampe, spinat og luftig ricotta. De er nænsomt placeret i en skøn tomatsauce lavet på italienske tomater, toppet med ristede pinjekerner og frisk timian.
Retten er estimeret til én person.
Tip til tilberedning:
Tilføj lidt olivenolie, salt og peber efter egen smag inden tilberedning.
15-20 minutter i en 200 grader forvarmet ovn på varmluft.

KYLLING & CHORIZO
Marineret dansk kylling med en spicy chorizo, ligger sammen med friske skiver af squash, røde cherrytomater og peberfrugt. En syrlig skive citron og oliven giver et dejligt twist til den ellers milde smag fra kylling og grønt.
Hele herligheden ligger på en bund af hvide bønner i en mild tomatsauce. Toppet med frisk salvie.
Tilberedning:
Tilføj lidt olivenolie, salt og peber efter egen smag inden tilberedning.
15-20 minutter i en 200 grader forvarmet ovn på varmluft.

LAKS, ORZO & TIMIANSAUCE
Tip til tilberedning:
Tag folien af og tilføj salt, peber og olivenolie efter egen smag inden ovnen.
15-20 minutter i en 200 grader forvarmet ovn på varmluft.

QUICHE LORRAINE
Æg, sødmælk, fløde, salt, peber, muskatnødpulver, porre, bacon, citrontimian, hvedemel, smør, cheddar, vand.
Rettens vægt: 700 g.

KARTOFFEL-PORRE SUPPE
Vand, bagekartoffel, porre, fløde, rapsolie med smørsmag, zittauerløg, salt, peber, laurbærblade.
OBS: Klar efter et opkog i gryde.

INDISK KARRYSUPPE
500 ml.

HAKKEBØF, BLØDE LØG & SKYSAUCE
Tip til tilberedning:
Tag folien af og tilføj salt, peber og olivenolie efter egen smag inden ovnen.
15-20 minutter i en 200 grader forvarmet ovn på varmluft.

LASAGNE
Hakkede tomater, hakket oksekød, zittauerløg, tomatkoncentrat, gulerod, BBQ sauce, hvidløg, vand, ketchup, salt, ansjosfileter, basilikum, chipotle chili, oregano, peber, sødmælk, hvedemel, rapsolie, muskatnødpulver, lasagne-pasta, cheddar, Prima Donna, grana Padano & frisk rosmarin.
OBS: Klar på bare 15 min. i egen ovn.

GRØN SALAT M. BOLSJEBEDER
Rucola, baby spinat, bulls blood, fennikel, estragon, boltsjebed, ristede græskarkerner og vinegrette.

FOCACCIA-BRØD
Focaccia-brød med hvedemel, frisk rosmarin og havsalt
OBS! Færdiggøres på bare 15 minutter i din ovn

HVIDLØGSBRØD
Her udfordrer vi det ellers meget klassiske hvidløgsflute, med et bragende godt og luftigt brød lavet på vores surdej og hvedemel. Tilført confiterede hvidløg, timian, hvidløgsolie og flagesalt.
Retten er estimeret til to-tre personer.
Tip til tilberedning:
Tag folien af og tilføj salt, peber og olivenolie efter egen smag inden ovnen.
Forvarm din ovn til 200 grader varmluft og sæt brødet derind i 20 minutter - Brødet tages ud af ovnen og kommes på en rist i bakken og lad hvile i min. 15 minutter.
______________
Rettens vægt:
375 g.
Ingredienser:
HVEDEMEL (kan indeholde spor af SOJA), vand, hvidløg (9%), rapsolie, timianpasta (solsikkeolie, timian, salt, smagsforstærker E621, sukker, hærdet rapsolie, stabilisator E509), salt, sukker, tørret surdej (HVEDEMEL, starterkultur), tørgær.
Næringsindhold pr. 100 g.:
Energi 1124 KJ / 269 kcal
Fedt 8,6 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,8 g
Kulhydrat 39 g
- heraf sukkerarter 1,8 g
Kostfibre 2,1 g
Protein 7,5 g
Salt 1,1 g

PANDEKAGEDEJ
Vaniljesukker, tipo 0 del borgo, æg, sukker, salt med jod, citronskal & sødmælk.

CITRONFROMAGE
Fløde, yoghurt, sukker, citronsaft, æggeblommer, oksegelatine, citronskal, pistacienød.
Klar til servering.

KLASSISK BROWNIE
Homemate’s lækre chokolade brownie af mørk Callebaut chokolade med valnødder. Kagen har bedst af at stå lidt efter den er bagt. Ellers spis den lige fra ovnen, hvis du kan lide den blød og cremet.
Varm i en forvarmet ovn på 180 grader i 15-20 minutter

JORDBÆR SORBET
460 ml. italiensk kvalitets is fra Grom.

CITRON SORBET
460 ml. italiensk kvalitets is fra Grom.

CHOKOLADE IS
460 ml. italiensk kvalitets is fra Grom.

PISTACIE IS
460 ml. italiensk pistacie is fra Grom.

KAFFE IS
460 ml. italiensk kvalitets is fra Grom

HASSELNØDDE IS
460 ml. italiensk kvalitets is fra Grom.

HOMEMATE BÉARNAISECREME
Frisk estragon, rapsolie, æg, salt, estragoneddike & citronsaft.

LEMON LIME SUNSHINE
LEMON LIME SUNSHINE er en herlig forfriskende citron og lime lemonade med et skønt streif af mynte og ingefær. Følelsen af sommer og solskin på flaske.

PASSION FRUIT PARADISE
PASSION FRUIT PARADISE er en herlig eksotisk passionsfrugt og appelsin lemonade med et hint af lime og citronmelisse. En passioneret smagsoplevelse for alle.

JUMILLA DO MONASTRELL
Denne rødvin er saftig, let og frisk. I glasset fremstår vinen med en lys rubinrød farve, med et tydeligt lilla skær, og en transparent kerne. Den ser allerede i glasset let og elegant ud.
Mad & anvendelse:
Parajes del Valle Jumilla er et yderst vanedannende glas vin, som med sit læskende væsen er en fremragende vin til umiddelbar nydelse. Den kan nydes med stor fornøjelse, let afkølet, på en varm sommerdag, den er ideel til lettere retter på fjerkræ, men kan også anvendes til fisk.
Idealtemperatur: Vi anbefaler, at den serveres ved ca. 14°C, fx i Bourgogne-glas.

PRA' SOAVE "OTTO"
SOAVE "OTTO" fremstår i glasset med en gulgrøn farve med en medium intensitet. Næsen er ekspressiv med florale noter og sprød frugt. Aromaprofilen tegnes af noter af havtorn, jasmin samt eksotisk moden stenfrugt som hvide ferskner og abrikos.
Idealtemperatur: Bør serveres ved ca. 8-10°.

Vand S. Pelligrino 750ml

GÆSTEMIDDAG 6 PERSONER
(142,4,5 kr. per person)
Forret
2 x Focaccia-brød
3 x Cannelloni
Hovedret
3 x Okse & bearnaise eller månedens lakseret
2 x Grøn Homemate salat
Dessert
2 x Klassisk brownie

GÆSTEMIDDAG TIL: 8 PERSONER
(133,13 kr. pr person)
Forret
2 x Focaccia-brød
4 x Cannelloni
Hovedret
4 x Okse & bearnaise eller månedens lakseret
3 x Grøn Homemate salat
Dessert
2 x Klassisk brownie

GÆSTEMIDDAG TIL 10 PERSONER
(129,9 kr. per person)
Forret
3 x Focaccia-brød
5 x Cannelloni
Hovedret
5 x Okse & bearnaise eller månedens lakseret
3 x Grøn Homemate salat
Dessert
3 x Klassisk brownie
Homemate’s laver frisklavet, velsmagende retter af høj kvalitet efter årstidens råvarer, som blot skal have 15 min i din ovn. Hos Homemate har de et stort udvalg af lækre retter. Vælg mellem deres faste favoritter som okse bearnaise, cannelloni eller kylling chorizo,eller prøv en af deres helt nye retter!