Vælg kategori
Bestilling til lørdag/søndag, skal der bestilles senest fredag og min. køb af 6 stk. lørdag og 20 stk. søndag. Alle stykker serveres på vores surdejsrugbrød – vi anbefaler 2-3 stykker pr. person.

Tomat
Langtidsbagt tomat - mayo – frisk revet Arla Unika havgus

"Æg royal"
Cremet æggestand – mayo – bagte cherrytomater – ristede boghvedekerner

Sød kartoffel
Bagte søde kartofler – mayo – frø & kerner – syltede jordskokker

Ballegaards Peberrullepølse
Velfærdsgris - pebermayo – variation af syltede løg

Braiseret grisebasse
Nakkefilet af glad øko grisebasse - marineret i honning porter fra Møns bryghus – mayo - kål – hasselnødder

Nordisk Carpaccio
Gravad okseinderlår - mayo - bagte pærer – Arla Unika gammel knas

Roastbeef
Tilberedt sous vide 57 grader - godt med peber – svamperemoulade med bøge- & østershatte – friterede løgringe

Hønsesalat
Velfærds høne – svampemayo - søde agurker - sprøde jordskokker & æbler

Tatar
Friskhakket(!) - rødbede – mayo – skalotter

Ø-pigen
Ø-pigens kryddersild – drænet creme fraiche - peberrod – skalotter - kapers

Marinerede sild
Gl. dags modnede – mayo – æg – skalotter

Syltet ”gnavesild”
Krydret sildefilet stegt i rugmel – mayo – skalotter

Laks
Sukkersaltet laks – æbler/valnødder/selleri – cf – yoghurt

Garnfanget skrubbe
Sprødstegt skrubbe – mayo – citron

Arla Unika Høgelundgaard
Arla Unika Høgelundgaard - Blåskimmel med sprøde krystaller - blommekompot - kastanjer

Øl

Bogø Bock

Hårbølle Honning Porter

Dronning Fanes Brown ale

Grønjægers Pilsner

Nyord Dobbelt IPA

Klintekongens Klassik

ØKO Fanfjord Pilsner

Kong Asgers Hvede

ØKO Kong Hunos Klassik

Sommerspirets Lakrids Stout

ØKO Hyldeblomst

Øko Rabarber

ØKO Solbær

Æblemost

Rose Spansk

Rose ØKO

Rose Mousserende
Bestil Ballegaards smørrebrød til take away. Ballegaards smørrebrød er startet af Simon & Jacob. De er brødre og begge kokke, de har været vidt omkring men følte det var på tide at skabe deres eget. Bæredygtighed, økologi og sund fornuft vægter de højt – derfor har de bla. indført emballage med pant på vores desserter og snaps – De vil bruge en overvægt af økologiske produkter, men samtidig også vælge danske kvalitetsprodukter der nødvendigvis ikke har ØKO stemplet. Alt sammen fordi det skal give mening.