Vi anbefaler 3 stykker pr. person til den almindelige sult

Julefavoritterne
3 stykker med smilende æg, koldrøget islandsk laks, braiseret svinebryst og en Aamanns risalamande

Paneret og stegt rødspætte
Paneret og stegt rødspætte med grøn remoulade, estragon, syltet rødløg, citron og friske urter

Leverpostej
Leverpostej med svampe, løg, bacon, syltede rødbeder og friske urter

Frikadeller
Frikadeller af gris fra Grambogaard, syltede agurker, sennepsmayo

Æg
Smilende æg med estragonmayo, syltet fennikel og ristede mandler

Sild
Gammeldags modnede sild med karry, creme craiche, æbler, rødløg og ristede boghvedekerner

Laks
Koldrøget islandsk laks med friskost, råsyltede tyttebær, rævesovs, julesalat og sprøde rugkrummer

Hønsesalat
Hønsesalat med sennep, honning, æbler, selleri, hjertesalat og stegt kyllingeskind

Svinebryst
Braiseret svinebryst med julekrydderier, sennepsmayo, rødkål og flæskesvær

Rullepølse
Aamanns rullepølse med persillemayo, syltede rødløg, kål, æbler og baconcrumble

Oksefilet
Grillet tyndsteg med rodfrugtsremoulade, skrabet peberrod og ristede løg

Rørt oksetatar
Rørt oksetatar med syltede svampe, løvstikkemayo, agurker, forårsløg og ristede hasselnødder

Juleost fra Thiese
Juleost fra Thiese med appelsin- og kanelmarmelade, ristede mandler og friske urter

Blå Kornblomst
Blå kornblomst med kirsebærrelish, ristede boghvedekerner og friske urter

Aamanns Risalamande
Risalamande med Aamanns kirsebærsovs

Chokolademousse
med chokolade fra Valhrona Manjari 66%

Mandelkage
Mandelkage med kryddersirup og vaniljecreme

Aamanns India Pale Ale, 7,4%

Herslev Pilsner, 5,5%

Herslev Hvede, 5%

Herslev India Dark Ale, 6,2%

Herslev Landøl, 2,7%

Svaneke Don't Worry Brown Ale, 0,5%

Naturfrisk Cola, 25 cl

Naturfrisk Hyldebrus, 25cl

Naturfrisk Hindbærbrus, 25cl

Naturfrisk Ginger Ale, 25cl

Aamanns Vand u. brus

Aamanns Vand m. brus

Naturfrisk Hyldeblomst, 27,5cl

Naturfrisk Rabarber, 27,5cl

Naturfrisk Æblemost, 27,5cl

Naturfrisk Ingefær, 27,5cl
AAMANNS DELI & TAKE AWAY
Adam Aamann, kendt som smørrebrødskongen, åbnede i 2006 Aamanns Deli & Take Away. Her revitaliserede han det danske smørrebrød med sin brug af kvalitetsråvarer i sæson og spændende smagkombinationer. Alt er lavet fra bunden og med kærlighed til de bedste råvarer.
Selvom vi fragter frokosten på tværs af byen, har Aamanns sikret, at indpakningen og smørrebrødets opbygning gør, at det stadig tager sig flot ud ved ankomsten.