Vi anbefaler 3 stykker pr. person til den almindelige sult

VARMRØGET LAKSESALAT
MED KÅL, HJERTESALAT, SYLTEDE RØDLØG OG RUGBRØDSKRUMMER

AVOCADO
MED CITRONCREME, KÅLSALAT, SYLTEDE LØG OG RUGKRUMMER

CREMET SVAMPESALAT (V)
MED STEGTE ØSTERSHATTE, KARL JOHAN SVAMPE, BAGT HVIDLØG, SYLTEDE LØG, KÅL OG SPRØD KARTOFFEL

ØKOLOGISKE ÆG OG HÅNDPILLEDE REJER (V)
MED ESTRAGONMAYONNAISE, FENNIKEL OG RISTEDE MANDLER

GAMMELDAGS MODNEDE RØDE KRYDDERSILD
MED ÆGGESALAT, SYLTEDE LØG, OG RISTEDE BOGHVEDEKERNER

KOLDRØGET ISLANDSK LAKS
MED PEBERRODSCREME, RÅSYLTEDE TYTTEBÆR, GLASKÅL, JULESALAT OG RUGKRUMMER

HØNSESALAT
MED HONNING, SENNEP, SELLERI, ÆBLER, HJERTESALAT OG SPRØDT KYLLINGESKIND

BRAISERET GRISEBRYST
MED SENNEPSCREME, RÅSYLTEDE RABARBER, RABARBERKOMPOT LANG PEBER OG FLÆSKESVÆR

GRILLET OKSETYNDSTEG
MED BEARNAISECREME, SYLTEDE AGURKER, STEGTE SVAMPE OG SPRØD KARTOFFEL

RØRT OKSETATAR
MED LØVSTIKKEMAYONNAISE, SYLTEDE RØDBEDER, GLASKÅL, FORÅRSLØG OG HASSELNØD -OG RUGCRUMBLE

HÅNDPILLEDE REJER (80G) PÅ RISTET SURDEJSBRØD
MED KRYDDERMAYONNAISE, SYLTEDE SALATLØG OG URTESALAT

SMØRSTEGT PANERET RØDSPÆTTE
MED RODFRUGTREMOULADE, SYLTEDE RØDLØG, CITRON OG URTESALAT

LEVERPOSTEJ
MED STEGTE SVAMPE, BACON, BALSAMICO SYLTEDE RØDBEDER OG URTESALAT

SVAMPE- OG LINSEPOSTEJ
MED SYLTEDE RØDBEDER, STEGTE LØG, SVAMPE OG RISTEDE HASSELNØDDER

FORÅRSFAVORITTER
SMØRSTEGT PANERET RØDSPÆTTE
HØNSESALAT
RØRT OKSETATAR
CITRONFROMAGE

AAMANNS FAVORITTER
GAMMELDAGS MODNEDE RØDE KRYDDERSILD
HØNSESALAT
RØRT OKSETATAR
33 CL

KASTANJE BROWN ALE, HERSLEV, 5,6%

LANDØL, HERSLEV, 2,7%

PILSNER, HERSLEV, 5,5%

UNDER SOLEN, HERSLEV, 0,5%

INDIA PALE ALE, AAMANNS, 7,3%

HVEDEØL, HERSLEV, 5%

Svaneke Don't Worry Brown Ale, 0,5%

Herslev Pilsner, 5,5%

ØKOLOGISK NATURFRISK SODAVAND - 25 CL
HYLDEBLOMST, RABARBER, ÆBLE, INGEFÆR

AAMANNS KILDEVAND MED BRUS - 50 CL

COLA - 25 CL

HYLDEBRUS - 25 CL

HINDBÆRBRUS - 25 CL

GINGER ALE - 25 CL

CHOKOLADEMOUSSE
AF ØKOLOGISK VALRHONA ORIADO 60% CHOKOLADE

KRYDRET MANDELKAGE
med vaniljecreme
AAMANNS DELI & TAKE AWAY
Adam Aamann, kendt som smørrebrødskongen, åbnede i 2006 Aamanns Deli & Take Away. Her revitaliserede han det danske smørrebrød med sin brug af kvalitetsråvarer i sæson og spændende smagkombinationer. Alt er lavet fra bunden og med kærlighed til de bedste råvarer.
Selvom vi fragter frokosten på tværs af byen, har Aamanns sikret, at indpakningen og smørrebrødets opbygning gør, at det stadig tager sig flot ud ved ankomsten.