Vi anbefaler 3 stykker pr. person til den almindelige sult

AVOCADO
MED PURLØGSCREME, GLASKÅL, SYLTEDE SALATLØG OG RUGCHIPS

KARTOFFEL
MED RØGET MAYONNAISE, SYLTEDE LØG, RADISER, SORT PEBER OG KARTOFFELCHIPS

HØNSELØS HØNSESALAT
CREMET SALAT AF ØSTERSHATTE, BAGT HVIDLØG, CITRON, SYLTEDE LØG OG SPRØD KARTOFFEL

ØKOLOGISK ÆG
MED HÅNDPILLEDE REJER, ESTRAGONMAYONNAISE, SYLTET FENNIKEL OG RISTEDE MANDLER

GAMMELDAGS MODNEDE KARRYSILD
MED FRISKOST, KNOLDSELLERI, ÆBLER, RØDLØG, PEBERROD OG RISTEDE HASSELNØDDER

KOLDRØGET ISLANDSK LAKS
MED RYGEOSTCREME, SYLTEDE AGURKER, BLADSELLERI OG RUGKRUMMER

HØNSESALAT
MED HONNING, SENNEP, SELLERI, ÆBLER, HJERTESALAT OG SPRØDT KYLLINGESKIND

BRAISERET GRISEBRYST
MED SENNEPSCREME, LØGKOMPOT, SYLTEDE RØDLØG OG BACONCRUMBLE

GRILLET OKSETYNDSTEG
MED RODFRUGTREMOULADE, SKRABET PEBERROD OG SPRØDE STEGTE LØG

OKSETATAR
MED LØVSTIKKEMAYONNAISE, SYLTEDE RØDBEDER, BLOMKÅLPICKLES, KAPERS, FORÅRSLØG OG FRITERET KARTOFFEL

BLÅ KORNBLOMST
MED PÆRE- OG SENNEPSRELISH OG RISTEDE BOGHVEDEKERNE

BERNSTEIN GRUBE
MED APPELSIN- OG VANILJEMARMELADE OG RISTEDE MANDLE

SMØRSTEGT PANERET RØDSPÆTTE
MED RODFRUGTREMOULADE, SYLTEDE RØDLØG, CITRON OG KRYDDERURTER

LEVERPOSTEJ
MED STEGTE SVAMPE, LØG, BACON, SYLTEDE RØDBEDER OG KRYDDERURTER

FRIKADELLER AF KALV OG FLÆSK
MED CREMET KARTOFFELSALAT RØRT MED RADISER, SYLTEDE AGURKER OG KRYDDERURTER

AAMANNS FAVORITTER
HØNSESALAT
med citron, sennep, gulerødder, asparges, hjertesalat og sprødt kyllingeskind
GAMMELDAGS MODNEDE SILD
med rygeostcreme, radiser, citronkompot, forårsløg og stegte boghvedekerner
RØRT OKSETATAR
med løvstikkemayonnaise, rabarber, radiser og crumble af mandler og rugkrummer

GRØNNE FAVORITTER
HØNSELØS HØNSESALAT
Cremet salat af østershatte, bagt hvidløg, citron, syltede løg og kartoffelchips
AVOCADO
med purløgscreme, glaskål, syltede salatløg og rugchips
KARTOFFEL
med røget mayonnaise, syltede løg, radiser, sort peber og kartoffelchips
33 CL

INDIA PALE ALE, AAMANNS, 7,3%

INDIA DARK ALE, HERSLEV, 6,2%

HVEDEØL, HERSLEV, 5%

PILSNER, HERSLEV, 5,5%

LANDØL, HERSLEV, 2,7%

HOP ON, HERSLEV, 0,5%

BROWN ALE, SVANEKE 0,5%

ØKOLOGISK NATURFRISK MOST - 27,5 CL
HYLDEBLOMST, RABARBER, ÆBLE, INGEFÆR

ØKOLOGISK NATURFRISK SODAVAND - 25 CL
HYLDEBLOMST, RABARBER, ÆBLE, INGEFÆR

AAMANNS KILDEVAND MED BRUS - 50 CL

AAMANNS KILDEVAND UDEN BRUS - 50 CL

CHOKOLADEMOUSSE AF ORIADO 60% CHOKOLADE

MANDELKAGE MED VANILJECREME

TRIFLI MED BELLE DE BOSCOP ÆBLER, MASCARPONE, VANILJE OG LADYFINGERS
AAMANNS DELI & TAKE AWAY
Adam Aamann, kendt som smørrebrødskongen, åbnede i 2006 Aamanns Deli & Take Away. Her revitaliserede han det danske smørrebrød med sin brug af kvalitetsråvarer i sæson og spændende smagkombinationer. Alt er lavet fra bunden og med kærlighed til de bedste råvarer.
Selvom vi fragter frokosten på tværs af byen, har Aamanns sikret, at indpakningen og smørrebrødets opbygning gør, at det stadig tager sig flot ud ved ankomsten.