Om Takeout

Velkommen til vores nye brand: Takeout.dk!

Takeout adskiller sig fra andre portaler indenfor online takeaway-mad, ved at sikre det bedste og største udvalg af premium restauranter, der leverer høj kvalitet og service, hver gang. Takeout forestår ligeledes hele logistikken og dermed levering af maden lige til døren (indledningsvis i Storkøbenhavn).

Med mere end 10 års erfaring indenfor branchen vil teamet bag Takeout sikre den bedst mulige service. Det nye Takeout koncept anvender den nyeste teknologi, avancerede funktioner baseret på et enkelt og stilfuldt design, hvor fokus særligt har været på brugervenligheden. Som bruger kan du derfor let og ligetil søge og bestille mad fra alle dine favorit restauranter - til levering på både arbejdspladsen eller hjemme i privaten.

Vores erfarne team vil sørge for at dine bestillinger formidles, tilberedes og leveres til tiden, så det matcher netop dine ønsker og præferencer.

 

Takeout ApS er ejet og kontrolleret af Takeout Group ApS.

Vores CVR nummer er DK 37329673, og vi har adresse på Skudehavnsvej 3, 2150 Nordhavn.

 

Har du spørgsmål, så kontakt vores kundeservice på info@takeout.dk.

 

visa-icon mastercard-icon amex-icon discover-icon jcb-icon dinner-icon maestro-icon

Vi bruger cookies for at give dig en bedre service. Fortsæt på siden hvis du er ok med dette, eller læs mere om vores cookies her.