Bestil Sushi mad til dit hjem eller til kontoret!

Brug din nuværende lokation Kunne ikke finde lokation
Recently searched
Brug for hjælp? Find din adresse her

Sushi restaurants

Sushi take away til levering eller afhentning

Sushi take away

Sushi er blevet utrolig populært de sidste mange år og er noget af det allermest populære take away i Danmark. Og hos Takeout forstår vi godt den store popularitet. Den japanske spise er utrolig delikat, og er perfekt når det hele skal være lidt ekstra lækkert, eller når man gerne vil forkæle sig selv.

Hvis leder du efter lækker sushi take away, er du kommet til det helt rigtige sted. Her på Takeout har vi samlet en masse lækre restauranter fordelt over hele landet. Således kan du altid finde et godt tilbud på sushi.

Når du bestiller sushi take away hos os, sørger vi hurtig og effektiv levering. Så behøver du ikke at bekymre dig om at afhente. Det er nemt, effektivt og lækkert.

Sushi fra de bedste restauranter i landet

På Takeout har vi samlet et udvalg af det bedste sushi man kan opdrive i Danmark. Det er nemlig en af de madvarer, hvor der er størst forskel på god og dårlig kvalitet. Hos os, kan man altid forvente mad i topklasse, og det er selvfølgelig ikke anderledes, når det kommer til sushi.

Vi samarbejder således med nogle af største og bedste kæder i Danmark. Heriblandt Sticks’n’Sushi, LETZ SUSHI og Karma Sushi.

Sticks’n’Sushi

Når du gerne vil have sushi i København, er Sticks’n’Sushi et fremragende valg. Kæden tilbyder luksuriøse og lækre menuer, hvor deres serveringer både smager godt og ser fantastiske ud. Siden 1994 har de forkælet københavnerne med lækker og delikat mad, som smager fantastisk.

Alle deres danske restauranter ligger i København, og derfor er Sticks’n’Sushi oplagte at tjekke ud, når menuen står på sushi take away i København.

LETZ SUSHI

LETZ SUSHI er en af landets største kæder, når det kommer til den japanske delikatesse, og de har restauranter fordelt over det meste af landet. Det betyder, at du kan få deres lækre sushi i bl.a. Aarhus, København og Frederiksberg. Hos LETZ SUSHI er kun det bedste godt nok, hvorfor man altid kan forvente en fantastisk smagsoplevelse, når du bestiller take away sushi fra LETZ SUSHI.

Udover fantastisk smag, går LETZ SUSHI også meget op i økologi og bæredygtighed. Derfor anvender de udelukkende økologisk ris, og bruger kun fisk der er bæredygtigt fanget eller opdrættet.

Karma Sushi

Her på siden kan du selvfølgelig også finde lækker mad fra Karma Sushi. Hos Takeout kan du bestille take away sushi fra fem af deres restauranter fordelt over de fleste store danske byer.

Karma Sushi er således et perfekt valg, når du skal have sushi i Aalborg, Aarhus eller København.

Gode sushi tilbud – take away lige til døren

Takeout.dk består af et dedikeret team af madentusiaster med over 10 års erfaring i branchen. Vi har samlet al vores erfaring og glæde ved den gode spiseoplevelse, og skabt en take away-portal, der er lidt anderledes end dem, du ellers er vant til. 

Vi har nemlig valgt at fokusere udelukkende på kvalitetsmad og god service – og ikke mindst brugervenlighed.

Teknologien bag er tidssvarende og avanceret. Designet har vi til gengæld holdt stilrent og overskueligt, så du uden besvær kan navigere rundt i de mange gode sushi tilbud, vi leverer som take away.

Kom godt i gang - Så har du din sushi inden længe

Det er nemt og gratis at oprette dig som bruger her på siden eller i app’en, som du finder på App Store og i Google Play. Bagefter kan du bestille den absolut bedste sushi, uanset om du befinder dig i Aalborg, Aarhus eller København. 

Vores erfarne team sørger for alt det praktiske og for, at levering og tilberedning altid lever op til dine ønsker og præferencer. Og kvaliteten er naturligvis sat i højsædet.

Skal vi levere din næste bestilling?

Du kan altid bestille og kigge efter sushi tilbud og andre take away-menuer på Takeout.dk eller i app’en. Vi bestræber os på at opretholde et højt serviceniveau, men hvis du alligevel har spørgsmål til levering af sushi, en bestilling eller noget helt tredje, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Vi ser frem til at gøre det nemmere for dig at finde rundt i de mange sushi tilbud – og til at gøre din take away-bestilling nem og ligetil.

 

Sushi take away København

Sushi take away Amager

Sushi take away Østerbro

Sushi take away Frederiksberg

 

Byer med Sushi Restauranter

Vi bruger cookies for at give dig en bedre service. Fortsæt på siden hvis du er ok med dette, eller læs mere om vores cookies her.