Delivering to
Brug for hjælp? Find din adresse her
Brug din nuværende lokation
Kunne ikke finde lokation
Gemte addresser

Sundt og Grønt restaurants

Sundt og Grønt take away til levering eller afhentning

Spis sund take away

Efterspørgslen på sund take away er stødt stigende. Mange mennesker ønsker at spise sund mad i hverdagene, men med et hektisk program og mange aftaler, kan det være vanskeligt at finde tid til at lave grønt og nærende mad fra bunden.

Men vi har en løsning til dig: Med mad fra Takeout slipper du for at bruge tid ved gryderne uden at gå på kompromis med smag, kvalitet eller sundhed. Vi er nemlig leverandør af sund take away, og leder du efter en nem og sund løsning, er vi således det oplagte valg for dig.

Stort og varieret udvalg

Sund mad er et vidt begreb, og derfor er udvalget af sund take away hos os ligeledes stort.

Sprøde og mættende salater, smagfulde supper og sandwichs med forskellige typer fyld er få ud af de mange muligheder der findes inden for sund take away, og kunne du tænke dig sunde alternativer til traditionelle burgere og pizzaer, har du ligeledes rig mulighed for dette.

Fælles for al vores mad er, at vi udelukkende samarbejder med kvalitetsbevidste restauranter og spisesteder, hvilket betyder, at du med sund take away hos os er sikret god og veltilberedt mad. Dette er først og fremmest en tryghed for dig, men derudover spiller vores fokus på kvalitetssikring ligeledes en rolle for at sund mad ikke er kedelig mad men derimod mad, som du har lyst til at spise mere af.

Hvad enten du er på udkig efter sund take away til brunch, frokost eller aftensmad har vi et stort og bredt udvalg af sunde løsninger, og du vil med garanti kunne finde en form for sund take away, der falder i din smag.

Sunde drikke – juices og smoothies

Til at fuldende et sundt måltid får du hos os muligheden for at vælge mellem en lang række sunde og velsmagende drikke. Du kan blandt andet vælge mellem lækre, friskpressede juices med netop de frugter og grøntsager, du bedst kan lide, og RawfoodSmoothies smækfyldte med vitaminer!

Det er naturligvis op til dig at vælge, hvorvidt du ønsker at kombinere en af vores sunde drikke med sund take away mad, eller du udelukkende ønsker at bestille sunde juices eller smoothies – vi klarer alle bestillinger!

Med et stort udvalg inden for både mad og drikke, kan du således vælge en 100% sund løsning, når du bestiller sund take away hos os.

Få sund mad med udbringning

Når du bestiller sund take away fra Takeout, slipper du for at skulle ud af døren for at hente din mad. Vi sørger nemlig ikke alene for, at du får et stort og varieret udvalg af sund take away, men vi sørger tilmed for, at du får sund mad med udbringning.

Det eneste, du skal gøre, er at bestille din mad og/eller drikke hos os - så formidler vi din ordre videre og sørger for, at logistikken er i top. På denne måde når din mad hurtigt og sikkert fra restaurant og hjem til dig

Med andre ord sparer vi dig får både tid og energi – det har aldrig været lettere at få sund take away!

Sund take away Amager

Sund take away Valby

Sund take away Østerbro

Sund take away Frederiksberg

Byer med Sundt og Grønt Restauranter

Vi bruger cookies for at give dig en bedre service. Fortsæt på siden hvis du er ok med dette, eller læs mere om vores cookies her.