Bestil Sundt og Grønt mad til dit hjem eller til kontoret!

Brug din nuværende lokation Kunne ikke finde lokation
Recently searched
Brug for hjælp? Find din adresse her

Sundt og Grønt restaurants

Sundt og Grønt takeaway til levering eller afhentning

Salater, altid sundt og velsmagende

Salat take away som vi kender det, består af små stykker af mad blandet sammen til en unik og velsmagende helhed. Salater er ofte med en lækker hjemmelavet salat dressing, de typiske ingredienser er grøntsager, frugt, ost, kød, æg, korn og nødder. Retterne kan blandt andet være tunsalat, bønnesalat eller græske salater mens dressing til disse kan være thousand island, creme fraiche og olie/eddike.

Salater

Hos takeout.dk tilbydes der et vælg af traditionelle og nytænkende retter, salat take away er kommet vidt og er i dag meget andet end iceberg med tomater og agurk. Disse kan også nydes sammen med en velsmurt bagel eller med drys af lækker kalkunbacon og mozzarella - mulighederne er mange hvilket gør klassiske salater til en godt komplement til mange forskellige madretter.

Her på siden kan du bestille meget forskellig salat take away, både med og uden kød og levering sker naturligvis til døren.

 

Byer med Sundt og Grønt Restauranter

Vi bruger cookies for at give dig en bedre service. Fortsæt på siden hvis du er ok med dette, eller læs mere om vores cookies her.