Bestil Pizza mad til dit hjem eller til kontoret!

Brug din nuværende lokation Kunne ikke finde lokation
Recently searched
Brug for hjælp? Find din adresse her

Pizza restaurants

Pizza take away til levering eller afhentning

 

Find lækker pizza til take away hos Takeout. Pizza er utroligt populært på tværs af generationer, og derfor kan du selvfølgelig finde et bredt udvalg af pizza take away her på siden. Vi elsker god pizza, og derfor samarbejder vi med nogle af landets bedste pizzeriaer.

Så når du bestiller take away pizza fra Takeout, kan du altid være sikker på høj kvalitet.  

Find gourmet pizza til take away hos Takeout

Mange lande kæmper om ‘ophavsretten’ til den populære spise, og det er svært at fastslå præcist, hvor den kommer fra. Til gengæld er det sikkert og vist, at den klassiske pizza margherita har sit udspring i Napoli i Syditalien.

Ifølge historien, er den klassiske pizza navngivet efter den daværende dronning af Savoyen, som altså havde tomater, mozzarella og basilikum som hendes yndlings topping.

Siden dengang har man løbende forsøgt at optimere og justere på de små detaljer i pizzaens anatomi. Pizza er i princippet en relativ simpel ret, men derfor betyder de små detaljer også utroligt meget. 

Således betyder gode råvarer og den rigtige tilberedning forskellen på fantastisk og fiasko. Derfor har vi nøje udvalgt vores samarbejdspartnere, og kan garantere, at de kan lave en fantastisk pizza.

Hos Takeout kan du derfor uden bekymring finde din favorit variant, og hurtigt få din take away pizza leveret lige til døren.

Find en lækker pizza til enhver smag

Pizza er noget som deler vandene. I særdeleshed, hvordan man foretrækker sin pizza. Skal bunden være tynd og sprød, eller skal den være tyk og luftig? Og hvad med ananas - hører det overhovedet til på en pizza?

Ligegyldigt hvad du betragter som en lækker pizza, kan du finde det blandt vores samarbejdspartnere. Du kan fx finde en lækker pizza med hjemmelavet pølse og pecorino-ost, eller en vegetarisk variant med kartofler og rosmarin. Eller hvis du som dronningen af Savoyen foretrækker en klassisk pizza margherita, kan du også finde sådan én hos Takeout.

Uanset om du foretrækker en vegetar-pizza eller en mere kødfyldt variant, kan du bestille pizza take away i dag, og få leveret helt til døren, alle dage i ugen.

Take away pizza i København og resten af landet

København er nærmest en højborg for take away pizza af super høj kvalitet. Der er således mange restauranter, som mestrer pizza-bageriets ædle kunst, og har den fornødne respekt for gode råvarer. 

Vi har samlet det bedste af hvad hovedstaden har at byde på inden for pizza take away, hvor du bl.a. kan finde de store og anerkendte kæder Gorms Pizza og Luca. Begge er eksempler på steder, hvor der bliver kælet for detaljerne i alle aspekterne af pizza-processen. Resultatet? Fantastisk pizza.

Men det er selvfølgelig ikke kun i København, at man kan få fantastisk take away pizza hos Takeout. Dels er der rigtig gode muligheder i resten af Storkøbenhavn, men du har selvfølgelig også mulighed for at finde lækker take away pizza i Aarhus og Aalborg.

Bæredygtig take away pizza

Når du bestiller take away pizza fra Takeout, kan du være forsikret om, at vi gør alt, hvad vi kan, for at levere så bæredygtig take away som muligt. Det gør vi bl.a. ved udelukkende at benytte eldrevne køretøjer til vores leveringer. 

Med vores mange leveringer rundt omkring i landet, er dette med til at reducere vores CO2-udledning og klimaaftryk drastisk.

Men bæredygtig take away handler ikke kun om klima og CO2-udledning. Det handler også om, at det stadig skal være en bæredygtig forretning for vores mange premium restauranter at være en del af vores tjeneste. 

Derfor tager Takeout også en mindre kommission end mange af vores konkurrenter. På den måde bliver den forretningsmæssige bæredygtighed sikret for vores mange samarbejdspartnere.

Så når man bestiller take away pizza hos os, er det ikke kun utrolig lækker pizza, men det er også bæredygtig take away pizza, som er bedre for klimaet og de restauranter vi samarbejder med.

 

Byer med Pizza Restauranter

Vi bruger cookies for at give dig en bedre service. Fortsæt på siden hvis du er ok med dette, eller læs mere om vores cookies her.