Delivering to
Brug for hjælp? Find din adresse her
Brug din nuværende lokation
Kunne ikke finde lokation
Gemte addresser

Italiensk restaurants

Italiensk takeaway til levering eller afhentning

Italiensk take away

Det italienske køkken er synonym med stor mangfoldighed, årstidsbestemte og friske råvarer samt enkel tilberedning – og naturligvis pizza, pasta og is.

Hos Takeout kan du gå på opdagelse i en række forskellige italienske restauranter, som hver især har lidt forskelligt at byde på – uanset om du er til den enkle pizza take away eller den helt store buffet med bruschetta, marinerede grøntsager og et velassorteret udvalg af salami og oste. Vi har gjort italiensk take away til en brugervenlig oplevelse med fokus på kvalitet og service.

Italiensk take away – lige til døren

Hos Takeout synes vi, at det skal være ligetil at bestille kvalitetsbevidst italiensk take away. Derfor har vi udviklet et koncept, som gør det nemt og overskueligt for dig at gå på opdagelse i menuerne hos italienske premium restauranter. Vi sørger for videreformidling af din bestilling samt levering til din hoveddør – eller en anden leveringsadresse efter eget valg.

Tag en rundtur i vores udvalg af restauranter her på siden, eller download app’en via App Store eller Google Play, og lad dig inspirere i det store sortiment af delikate spiseoplevelser direkte fra din telefon eller pc.

Takeout – kvalitetsbevidst italiensk take away

Vi har skabt Takeout til dig, som savner mulighed for at finde kvalitetsbevidst take away. Vi adskiller os fra lignende take away-portaler ved at tilbyde vores brugere bestilling fra nogle af de bedste restauranter, som fokuserer på sublim madlavning og høj service.

Vi ønsker dog at henvende os til en bred målgruppe af gourmeter og madentusiaster, og ligeledes kan du finde italiensk take away til såvel fest som hverdag igennem Takeout.

Bestilling og levering

Opret en gratis bruger, vælg leveringssted og dit foretrukne spisested, og få italiensk take away af bedste kvalitet bragt direkte til døren. Kontakt vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til bestilling, levering af pizza take away eller udbringning af andet italiensk mad.

Italiensk take away Hellerup

Italiensk take away Frederiksberg

Italiensk take away København

Byer med Italiensk Restauranter

Vi bruger cookies for at give dig en bedre service. Fortsæt på siden hvis du er ok med dette, eller læs mere om vores cookies her.