Delivering to
Brug for hjælp? Find din adresse her
Brug din nuværende lokation
Kunne ikke finde lokation
Gemte addresser

Italiensk restaurants

Madkategori

Italiensk take away til levering eller afhentning

 

Italiensk take away af høj kvalitet

Find fantastisk lækker italiensk take away mad hos Takeout. Det italienske køkken er synonymt med stor mangfoldighed, årstidsbestemte og friske råvarer samt enkel tilberedning – og naturligvis pizza, pasta og is. Og et af de andre store kendetegn ved det italienske køkken og de italienske restauranter, er en ærekærhed omkring maden og en generel rigtig høj kvalitet.

Hos Takeout kan du gå på opdagelse i en række italienske restauranter, som hver især har forskelligt at byde på. Uanset om du er til en enkel pizza, eller om du er til den helt store buffet med bruschetta, marinerede grøntsager og et velassorteret udvalg af salami og oste, er der noget for dig. 

Vi har gjort italiensk take away til en brugervenlig oplevelse med fokus på kvalitet og service.

Italiensk take away – lige til døren

Hos Takeout synes vi, at det skal være ligetil at bestille kvalitetsbevidst italiensk take away. Derfor har vi udviklet et koncept, som gør det nemt og overskueligt for dig at gå på opdagelse i menuerne hos de lækre italienske restauranter. 

Vi sørger for videreformidling af din bestilling samt levering til din hoveddør – eller en anden leveringsadresse efter eget valg.

Tag en rundtur i vores udvalg af restauranter her på siden, eller download app’en via App Store eller Google Play, og lad dig inspirere af det store sortiment af delikate spiseoplevelser direkte fra din telefon eller pc.

Take away i samarbejde med de bedste italienske restauranter

Heldigvis er der mange gode italienske restauranter, som leverer lækker italiensk take away mad. Hos Takeout vil vi gerne levere det allerbedste italienske take away, og derfor samarbejder vi med de allerbedste italienske restauranter.

Italiensk take away København

Specielt i København er der rigtig gode mulighed for lækker italiensk take away. Vi samarbejder med et bredt udvalg af italienske restauranter, som bl.a. laver lækker pizza og pasta til take away. Se vores mange muligheder her.

Der er selvfølgelig også mulighed for lækker italiensk take away i andre byer. Se eksempelvis vores store udvalg af italiensk take away på Frederiksberg og i Hellerup nedenfor:

Italiensk take away Hellerup

Italiensk take away Frederiksberg

Takeout – kvalitetsbevidst italiensk take away

Vi har skabt Takeout til dig, som savner mulighed for at finde kvalitetsbevidst take away. Takeout adskiller sig fra lignende take away-portaler ved at tilbyde vores brugere bestilling fra nogle af de bedste italienske restauranter, som fokuserer på sublim madlavning og høj service.

Vi ønsker dog at henvende os til en bred målgruppe af gourmeter og madentusiaster. Derfor kan du ligeledes finde italiensk take away til såvel fest som hverdag igennem Takeout.

Hvis du ikke er i humør til italiensk take away, har vi også mange andre muligheder for lækker take away. Gå på udkig i vores store udvalg lige her.

Bestilling og levering

Opret en gratis bruger, vælg leveringssted og dit foretrukne spisested, og få italiensk take away af bedste kvalitet bragt direkte til døren. Kontakt vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til bestilling, levering af pizza take away eller udbringning af andet italiensk mad.

Bæredygtig italiensk take away 

Når du bestiller take away fra en italiensk restaurant hos fra Takeout, kan du være forsikret om, at vi gør alt, hvad vi kan, for at levere så bæredygtig take away som muligt. Det gør vi bl.a. ved udelukkende at benytte eldrevne køretøjer til vores leveringer. 

Med vores mange leveringer rundt omkring i landet, er dette med til at reducere vores CO2-udledning og klimaaftryk drastisk.

Men bæredygtig take away handler ikke kun om klima og CO2-udledning. Det handler også om, at det skal være en bæredygtig forretning for samarbejdspartnere at være en del af vores tjeneste. 

Derfor tager Takeout også en mindre kommission end mange af vores konkurrenter. På den måde bliver den forretningsmæssige bæredygtighed sikret for vores mange samarbejdspartnere.

Så når man bestiller italiensk take away hos os, er det ikke kun rigtig lækker mad. Det er også bæredygtig take away, som er bedre for klimaet og de restauranter vi samarbejder med.

 

Byer med Italiensk Restauranter

Vi bruger cookies for at give dig en bedre service. Fortsæt på siden hvis du er ok med dette, eller læs mere om vores cookies her.