
LAMMECULOTTE I SAFRANSAUCE
Mør lammeculotte med ramsløg, marinerede kartofler, friske grønne asparges, gulerod og safransauce.
Retten er estimeret til én person.
Tip til tilberedning:
Tag folien af og tilføj salt og peber efter egen smag inden tilberedning.
15-20 minutter i en 200 grader forvarmet ovn på varmluft.

OKSE & TRØFFEL MED SYLTEDE HYBEN
Flat iron steak, trøffelsauce, små kartofler, bagt rødbede, hjemmesyltede hyben og frisk timian.
Retten er estimeret til én person.
Tip til tilberedning:
Tag folien af, tilsæt salt, peber efter egen smag. Tilbered i 15-20 minutter i en 200 grader varm ovn.
___________
Rettens vægt:
436 g.
Ingredienser:
Flat iron oksesteak (34%), små kartofler, rødbeder, demi glace (vand, brunede okseben, løg, gulerod, rødvin, tomatpuré, hvidløg, laurbærblade, peber), portvin (6%) (indeholder SULFIT), sukker, hyben uden kerner (2%), eddike, rapsolie, rød balsamico (indeholder farve E150d), æblevineddike, trøffelpasta (1%) (blandede svampe, sort trøffel, oliven, HVEDERASP, olivenolie, salt, krydderier, urter, bouillon, aroma), koncentreret solbærsaft, tapiokastivelse, timianpasta (solsikkeolie, timian, salt, smagsforstærker E621, sukker, hærdet rapsolie, stabilisator E509), karamel (sukker, vand; kan indeholde spor af MÆLK og NØDDER), sojasauce (vand, salt, SOJABØNNER, sukker, HVEDEMEL, konservering E211, smagsforstærker E631 E627), rødvinseddike, salt, timian, olivenolie med trøffelaroma, hvidløg, umamikrydderi (salt, maltodextrin, gærekstrakt, palmefedt, løgpulver, hvidløg, brungul rørhat, krydderier), chipotle chili (vand, chili, peber, eddike, tomatpasta, løg, sukker, SOJAOLIE, oregano, laurbærblade, merian, timian, hvidløg), citronskal, sort peber, frisk citrontimian, røget paprika, laurbærbladpulver, laurbærblade, tørret piri piri chili.

OKSE BEARNAISE
Mør flat iron steak med små kartofler, friske forårsløg, tomater og portobellosvampe. På toppen hjemmerørt bearnaisesmør med frisk estragon.
Retten er estimeret til én person.
Tip til tilberedning:
Tag folien af og tilføj salt, peber og olivenolie efter egen smag inden ovnen.
15-20 minutter i en 200 grader forvarmet ovn på varmluft.
Ingredienser:
Små kartofler, flat iron oksesteak (33%), forårsløg, cherrytomater, SMØR, portobellosvampe, rapsolie, bearnaiseessens (eddike, løg, salt, krydderier, krydderiekstrakter, antioxidant E224 SULFIT, farve E150c), frisk estragon, salt, hvidløg, chipotle chili (vand, chili, peber, eddike, tomatpasta, løg, sukker, SOJAOLIE, oregano, laurbærblade, merian, timian, hvidløg), dijonsennep (vand, SENNEPSFRØ, vineddike, salt, syre E330), røget paprika, sort peber.

FISKEFRIKADELLER, SAVOYKÅL & PICKLESSAUCE
Små delikate fiskedunser med dild og citron. Af tilbehør får du dampede kartofler vendt i smør og timian og dampet savoykål. Alt sammen i en hjemmelavet pickles-sauce lavet på råstyltede grøntsager og grana padano.
Retten er estimeret til én person.
Tip til tilberedning:
Tag folien af og tilføj salt, peber og olivenolie efter egen smag inden ovnen.
15-20 minutter i en 200 grader forvarmet ovn på varmluft.

LAKS HOLLANDAISE
Homemates færøske laks med frisk spinat, grønne snitbønner og små kartofler vendt i frisk dild. Serveret med en cremet hollandaisesauce.
Retten er estimeret til én person.
Tip til tilberedning:
Tag folien af, tilføj lidt salt og peber efter egen smag inden tilberedning.
15-20 minutter i en 200 grader forvarmet ovn på varmluft.

LAKS, ORZO & TIMIANSAUCE
Laber laks med vores måske favorit-pasta - orzoen. Den er perfekt med en cremet sauce, da den hænger godt ved de små pragtfulde pastaer og kommer til at virke som en delikat risotto.
Saucen er en cremet og let timiansauce, lavet med et lille skvæt hvidvin og frisk timian. Af tilbehør får du skiver af zucchini, friske spinatblade og soltørrede tomater. Hele herligheden er toppet med et let drys af italiensk grana padano, som kun gør laksen det godt.
Retten er estimeret til én person.
Tip til tilberedning:
Tag folien af og tilføj salt, peber og olivenolie efter egen smag inden ovnen.
15-20 minutter i en 200 grader forvarmet ovn på varmluft.
_______________
Rettens vægt:
465 g.
Ingredienser:
LAKSEFILET (24%), vand, FLØDE, tørret pasta orzo (12%) (DURUMHVEDE), squash, tørrede tomater i lage (solsikkeolie, hvidløg, salt, oregano, citronsyre E330), zittauerløg, babyspinat, hvidvin (indeholder SULFIT), timianpasta (1,2%) (solsikkeolie, timian, salt, smagsforstærker E621, sukker, hærdet rapsolie, stabilisator E509), grana padano OST (indeholder konservering E1105 af ÆG), koncentreret fiskefond (vand, FISKEPULVER, salt, gærekstrakt, sukker, maltodextrin, løgpulver, citronsaftpulver, modificeret stivelse, aroma, fortykningsmiddel E415, krydderurter, krydderier; kan indeholde BLØDDYR og KREBSDYR), salt, hvid balsamico, majsstivelse, grønsagsbouillonpasta (kartoffelstivelse, salt, palmefedtstof, sukker, gærekstrakt, solsikkeolie, løg, porreekstrakt, hvidløg, aroma), rapsolie, sort peber.

TORSK, SOMMERKÅL OG HASSELNØDDER
Torsk med bolchebeder, savoykål, cremet flødesauce og med frisk karse og knuste hasselnødder på toppen.
Retten er estimeret til én person.
Tip til tilberedning:
Tilføj salt og peber efter egen smag inden tilberedning.
15-20 minutter i en 200 grader forvarmet ovn på varmluft.

KYLLING I ASIATISK KOKOSSAUCE
Asiatisk karry-ret med saftig kylling toppet med sorte og hvide sesamfrø. Vi har lagt grove grøntsager af broccolibuketter og bagte gulerødder sammen med snoede og tørrede jianshui nudler, i en krydret og spicy kokossauce med tørret rød chili, hvidløg, citrongræs, korianderfrø og galangarod.
Retten er estimeret til én person.
Tip til tilberedning:
Tag folien af og tilføj salt og peber efter egen smag inden ovnen.
15-20 minutter i en 200 grader forvarmet ovn på varmluft.

KYLLING & CHORIZO
Pesto-marineret dansk kylling med en spicy chorizo, brødcroutoner af vores klassiske focaccia, ligger sammen med friske skiver af squash, røde cherrytomater og peberfrugt. Cuquillo-oliven giver retten et dejligt twist til den ellers milde smag fra kylling og grønt. Hele herligheden er toppet med frisk salvie.
Retten er estimeret til én person.
Tip til tilberedning:
Tilføj lidt olivenolie, salt og peber efter egen smag inden tilberedning.
15-20 minutter i en 200 grader forvarmet ovn på varmluft.
_______________
Rettens vægt:
433 g.
Ingredienser:
Pesto-marineret kyllingebryst (kylling, rapsolie, basilikum, CASHEWNØDDER, Grana Padano (MÆLK, salt, osteløbe, konservering: lysozym af ÆG), citronsaft, salt) (35 %), squash, chorizo (svinekød paprika, salt, dextrose, dekstrin, hvidløg, rapsolie, konservering: E451i, antioxidant: E316, konservering: E250) (10 %), rød peberfrugt, gul peberfrugt, brødcroutons (HVEDEMEL, vand, sukker, salt, hvedesur (HVEDEMEL, starterkultur), gær, olivenolie, salt, tørret rosmarin), tomat, cuquillo-oliven (oliven, solsikkeolie, rosmarin, timian, laurbærblade), frisk salvie.

LASAGNE
Krydret okse med en tomatpuré der er rørt op med oregano og basilikum ligger i lækre lag sammen med pastaplader og hjemmelavet bechamel sauce. Saucen er lavet med muskat og rustikke flager af grana padano parmesan og toppet med frisk rosmarin.
Retten er estimeret til én person.
Tip til tilberedning:
20 minutter i en 200 grader forvarmet ovn på varmluft.
Tag folien af og tilføj salt, peber og olivenolie efter egen smag inden ovnen.
____________
Rettens vægt:
450 g.
Ingredienser:
Kødsauce 52 % (tomater, oksekød 26 %, zittauerløg, tomatkonc. (tomat, salt), gulerod, BBQ-sauce (fruktosesirup, vineddike, tomatpuré, mod. majsstivelse, salt, ananasjuice af koncentrat, røgaroma, krydderier (SENNEP, SELLERI), farvestof: E150a, melasse, glucosesirup, hvidløg, sukker, tamarind, naturlige aromaer), hvidløg, ketchup (tomat, eddike, sukker, salt, krydderi-urteekstrakter (SELLERI), salt m. jod, ansjosfileter (ansjosfileter (FISK), solsikkeolie, salt), basilikum, chipotle chili (vand, chili, peber, eddike, tomatpasta, løg, sukker, SOJAolie, oregano, laurbærblade, merian, timian, hvidløg), oregano, peber, bechamelsauce 26 % (MÆLK 87 %, HVEDEMEL, rapsolie, salt m. jod, muskatnødpulver, peber), lasagne-pasta (DURUMHVEDE) 11 %, ostemix 9 % (Cheddar 57 % (MÆLK, antiklumpningsmiddel: kartoffelstivelse, salt, mælkesyrekultur, osteløbe, farvestof: E160a), Prima Donna 29 % (MÆLK, mælkesyrekultur, osteløbe, salt), Grana Padano 14 % (MÆLK, salt, osteløbe)), frisk rosmarin. Tilsat: konservering (E211, E251, lysozym af ÆG).

CANNELLONI MED RICOTTA & SVAMPE
Mild og cremet cannelloni med ricotta & spinat. Vores cannelloni er håndlavet af frisk pasta med fyld af stegte svampe, spinat og luftig ricotta. De er nænsomt placeret i en skøn tomatsauce lavet på italienske tomater, toppet med ristede pinjekerner og frisk timian.
Retten er estimeret til én person.
Tip til tilberedning:
Tilføj lidt olivenolie, salt og peber efter egen smag inden tilberedning.
15-20 minutter i en 200 grader forvarmet ovn på varmluft.
_______________
Rettens vægt:
392 g.
Ingredienser:
Hakkede tomater i tomatjuice, ricotta (14%: VALLE, MÆLK, surhedsregulator E330), portobellosvampe (13%), spinat, zittauerløg, lasagneplader (10%: DURUMHVEDE, ÆG, vand, salt), champignon (10%), squash, rød peberfrugt, CHEDDAR OST (indeholder farve E160a), afhindede MANDLER, tomatkoncentrat, brun farin (sukker, rørsukkersirup), PRIMA DONNA OST (indeholder konservering E251), GRANA PADANO OST (indeholder konservering E1105 af ÆG), rapsolie, koncentreret svampefond (vand, champignonekstrakt, brungul rørhat, salt, sukker, løgsaftkoncentrat, maltodextrin, modificeret majsstivelse, aromaer, fortykningsmiddel E415, hvidløgspulver, laurbærblade, sort peber), citronskal, salt, æblevineddike (indeholder SULFIT), hvid balsamico, hvidløg, rosmarin, timianpasta (solsikkeolie, timian, salt, smagsforstærker E621, sukker, hærdet rapsolie, stabilisator E509), tørret timian, sort peber.

SØDE KARTOFLER & SVAMPE I KOKOSSAUCE
Plantebaseret ret, med bagt sød kartoffel, portobellosvampe, syrlige granatæblekerner og frisk koriander med brune runde ris, tørrede grønne linser og kikærter.
Saucen er en cremet kokos sauce med massaman krydderier af tørret stærk rød chili, hvidløg, skalotteløg, syrlig citrongræs, korianderfrø og galangarod.
Tip til tilberedning:
15-20 minutter i en 200 grader forvarmet ovn på varmluft..
Tag folien af og tilføj salt, peber og olivenolie efter egen smag inden ovnen.
_________________
Rettens vægt:
497 g.
Ingredienser:
Kokosmælk (kokosnødekstrakt, vand, stabilisator E412 E466 E415), vand, sød kartoffel (16%), portobellosvampe (9%), brune ris, tørrede grønne linser (6%), tørrede kikærter, rød karrypasta (tørret rød chili, hvidløg, skalotteløg, salt, citrongræs, kommenpulver, korianderfrø, galangarod; kan indeholde spor af NØDDER og JORDNØDDER), granatæblekerner, rapsolie, ingefær (indeholder SULFIT), sukker, svampefond (koncentreret svampefond (vand, champignonekstrakt, brungul rørhat), salt, sukker, løgsaftkoncentrat, maltodextrin, modificeret majsstivelse, aromaer, fortykningsmiddel E415, hvidløgspulver, laurbærblade, sort peber), limesaft,
frisk koriander, tapiokastivelse, salt, limeblade, hvidløg, chipotle chili (vand, chili, peber, eddike, tomatpasta, løg, sukker, SOJAOLIE, oregano, laurbærblade, merian, timian, hvidløg), bagepulver (HVEDEMEL, hævemiddel E450 E500), røget paprika.
Næringsindhold pr. 100 g.:
Energi 649 kJ / 155 kcal
Fedt 7,0 g
- heraf mættede fedtsyrer 4,8 g
Kulhydrat 17 g
- heraf sukkerarter 2,0 g
Fibre 2,8 g
Protein 4,2 g
Salt 0,78 g

GRØNTSAGSLASAGNE
Vegetarisk grøntsagslasagne med krydrede gulerødder, rød peberfrugt, squash og portobello i lækre lag i en rund tomatpuré, der er rørt op med oregano og basilikum. En troværdig lasagne har selvfølgelig også en god pastabund, toppet med hjemmelavet bechamelsauce.
Ingredienser:
Hakkede tomater 34 %, sødMÆLK, lasagneplader 9 % (durumHVEDE), vand, rød peberfrugt 6 %, squash 5 %, portobellosvampe 5 %, zittauerløg 4, %, gulerod 4 %, cheddarost (MÆLK, antiklumpningsmiddel: kartoffelstivelse, salt, mælkesyrekultur, osteløbe, farvestof: E160a), prima donna-ost (MÆLK, mælkesyrekultur, osteløbe, salt, konserveringsmiddel: E251), tomatkoncentrat, HVEDEmel, grønne linser 2 %, rapsolie, bbq-sauce (fruktosesirup, vineddike (SULFITTER), tomatpuré, modificeret stivelse, salt, koncentrat fra ananasjuice, røgaroma, krydderier (SENNEP, SELLERI), farvestof (karamel), konserveringsmiddel: E 211, melasse, glukosesirup, hvidløg, sukker, tamarind, naturlige aromaer), grana padano-ost (MÆLK, salt, osteløbe, konserveringsmiddel: lysozym af ÆG), basilikumspuré (solsikkeolie, basilikum, salt, smagsforstærker: mononatriumglutamat, sukker, helt hærdet rapsolie, stabilisator: kalciumklorid, salt, hvidløg, ketchup (SELLERI), chipotle chili (SOJA), oregano, peber, muskatnødpulver.

TIKKA MASALA MED KYLLING
Send dine smagsløg på en smuttur til det asiatiske - nærmere bestemt Indien med denne dejlige klassiker. Stykker af kyllingebryst og blomkål i en krydret og spicy masala sauce på brune ris og med tynde skiver chili og frisk koriander på toppen.
Retten er estimeret til én person.
Tip til tilberedning:
Tag folien af og tilføj salt, peber efter egen smag inden ovnen.
15-20 minutter i en 200 grader forvarmet ovn på varmluft.
Nemme og friske forretter med forårsfornemmelser.

REJECOCKTAIL
Håndpillede rejer, friske grønne asparges, rød tomat, dild og citron med en hjemmelavet Thousand Island-dressing, som mormor lavede den i 70'erne.
Tip til tilberedning:
Klar til anretning og servering.

LAKSETATAR M. KRYDDERURTECREME
Koldrøget laks rørt med yoghurt og citronskal.
Krydderurte-creme af cream cheese, bredbladet persille, dild og citron.
Retten er estimeret til én person.
Tip til tilberedning:
Klar til anretning og servering.

GRØN SALAT MED ASPARGES, GULEROD OG RISTEDE KERNER
Homemates klassiske grønne salat med et forårs-twist!
Vores nye salat består af forskellige sprøde salater, crudité af fennikel og spidskål med fine skiver af sprød asparges og solsikkekerner. Til siden kommer Homemates egen senneps-vinaigrette til.
Tip til tilberedning:
Hæld vinaigretten ud over salaten inden servering.

DAGENS SALAT
Vi byder på et varieret og friskt udvalg af vores salater. Hver dag har vores kokke snittet, hakket og blandet skønne salater.
Dagens salat kan feks være en eller flere af følgende salater.
Hvilken salat der er på menuen på dagen, ses i butikken. Det er ikke muligt at reservere den enkelte salat, da det er et produkt som varierer dag til dag.
- Bagte rødbeder med edamame bønner og rucula
- Cæsarsalat
- Bagte gulerødder m. gomadressing
- Belugalinse-salat m. sød kartoffel
- Grøn kikærtesalat m. fennikel
- Bønnesalat m. sennepsdressing
- Mungobønner m. ananas & græskarkerner
- Perlespeltsalat m. æble & estragondressing

TOMATSALAT MED BASILIKUM & FETA
Tomatsalat med basilikum og feta.
Tip til tilberedning:
Klar til anretning og servering.
________________
Rettens vægt:
375 g.
Ingredienser:
Cherrytomater (53 %), agurk, hvid ost (MÆLK)(fåre- og gedemælk, salt, MÆLKESYREKULTUR, osteløbe) (20%), salatløg, basilikum (4%), olivenolie.
Næringsindhold pr. 100g:
Energi 420 kJ/102 kcal
Fedt 8,2 g
- heraf mættede fedtsyrer 4,4 g
Kulhydrat 4,1 g
- heraf sukkerarter 0,8 g
Fibre <0,5 g
Protein 3,1 g
Salt 0,56 g

FOCACCIA-BRØD (BAG-SELV)
Focaccia-brød med hvedemel, frisk rosmarin og havsalt
OBS! Færdiggøres på bare 15 minutter i din ovn

CHOKOLADEMOUSSE MED HASSELNØDDEKNAS
Luftig og cremet chokolademousse lavet på callebaut kvalitets chokolade.
På toppen ligger en hjemmelavet hasselnøddeknas, lavet på hele appelsiner, som er kogt ind med sukker til en marmelade, og derefter blandet med ristede hasselnødder. Knasen giver et dejligt twist til den cremede mousse.
Desserten er estimeret til en person.

CITRONFROMAGE MED PISTACIE
Fløde, yoghurt, sukker, citronsaft, æggeblommer, oksegelatine, citronskal, pistacienød.
Klar til servering.

TIRAMISU-IS
Is fra GROM
Inspireret af opskriften på en af de mest elskede desserter i verden har Grom skabt en af deres mest overdådige smagsvarianter. Hovedpersonerne i deres fortolkning af dette italienske ikon er mascarpone-is og Guatemala-espresso, en af de bedste i verden. Til sidst er der tilsat et drys kakao, og det er kærlighed ved første ske!

STRACCIATELLA IS
Is fra GROM.
Den mest klassiske af italienske smage. Lækker vaniljeis lavet på mælk og fløde og med chokoladestykker fra Ecuador.

CHOKOLADE IS
460 ml. italiensk kvalitets is fra Grom.

HASSELNØDDE IS
460 ml. italiensk kvalitets is fra Grom.

JORDBÆR SORBET
460 ml. italiensk kvalitets is fra Grom.

PISTACIE IS
460 ml. italiensk pistacie is fra Grom.

CITRON SORBET
460 ml. italiensk kvalitets is fra Grom.

HOMEMATE BÉARNAISECREME
Frisk estragon, rapsolie, æg, salt, estragoneddike & citronsaft.

CHARDONNAY CANTINA SAMPIETRANA 13% 0,75 l
Dejlig, charmerende Chardonnay fremstillet på nøje udvalgte solmodne Chardonnay-druer. Farven er strågul, bouqueten udpræget frugtig med noter af frisk tropisk frugt, blomster og lette antydninger af vanilje. Fyldig og rund i munden med pæn tyngde og vedvarende slutning. Det er en imødekommende vin, fint balanceret, som gør sig godt til hverdag og fest, og som med sin brede appellerende stil er perfekt til arrangementer med mange deltagere.
Anbefales til retter baseret på fisk eller skaldyr, men kan også anvendes til lyst kød.
Bør nydes ved ca. 8-10°.
Druesammensætning: Chardonnay.
Lagring: 3-6 mdr. på flaske
Distrikt: Salento, Puglia.
Alkohol: 13%.

PRIMITIVO CANTINA SAMPETRANA 14% 0,75 l
Glimrende allround-vin fremstillet på den alsidige Primitivo-drue, og en af vores absolutte bestsellere inden for sit segment.
Druerne høstes ved håndkraft og selektioneres nænsomt, inden de sendes til pres. Resultatet er en imødekommende vin med rig krydret bouquet, blød rund fylde, elegant frugt og sødmefulde tanniner.
Primitivo 1952 er en fint balanceret vin som gør sig godt til hverdag og fest, og som med sin brede appellerende stil er perfekt til arrangementer med mange deltagere.
Vinen anbefales til lyst såvel som rødt kød samt vildt, og er desuden ideel til pasta med tomat.
Bør nydes ved ca. 18-20°.
Druesammensætning: 100% Primitivo.
Lagring: ca. 3 mdr. på barriques, dernæst 3-6 mdr. på flaske.
Distrikt: Salento, Puglia.
Alkohol: 14%.

ROSÉ CANTINA SAMPIETRANA 13% 0,75 l
Dejligt imødekommende rosé fremstillet overvejende på den lokale sort Negroamaro. Vinen præsenterer sig med en intens frugtig bouquet af lys rød frugt; bl.a. skovjordbær, hindbær vælter op af glasset. Vinen er blød og rund med en let sødlig note, men alligevel frisk.
Står godt til sommersalater, lyst kød og fjerkræ og naturligvis til fisk. Prøv den fx også til fiskesuppe.
Druesammensætning: 85% Negroamaro, 15% Primitivo.
Lagring: Ståltank.
Distrikt: Salento, Puglia.
Alkohol: 13%.

CÔTE DU RHÔNE - BLANC 14% 0,75 l
Spændende hvidvin fremstillet på Viognier, Grenache Blanc og Roussanne fra vinstokke med en gennemsnitlig alder på ca. 15 år. De fuldmodne druer høstes ved håndkraft og selektioneres grundigt. Druerne knuses og efterlades til en kortere maceration, inden pres og gæring på ståltank.
I glasset præsenterer vinen sig med en gylden rød farve. Vinen har en flot koncentration og blød struktur der harmonerer skønt med aromaer af lyse stenfrugter, fersken, hvide nektariner, lidt abrikos, og bagved er den en blomstret og lidt honning-agtig note. Selvom vinen har et vis varmepræg, er syren med til at holde vinen livlig, og man efterlades med en behagelig eftersmag og piblende syre.
Vinen er en god allround-vin til de fleste fiske- og skalddyrsretter, men er også velegnet til fjerkræ.
Bør nydes ves 8-12°.
Druesammensætning: 35% Viognier, 35% Grenache Blanc, 30% Roussanne.
Lagring: Ståltank og flaske.
Oprindelse: Côtes du Rhône, Frankrig.
Alkohol: 14%.

Vand S. Pelligrino 750ml

CÔTE DU RHÔNE - ROUGE 13,5% 0,75 l
Klassisk Côtes du Rhône fremstillet på Grenache, Syrah, Carignan og Cinsaut fra vinstokke med en gennemsnitlig alder på 45 år. De fuldmodne druer høstes ved håndkraft og selektioneres, hvorefter gæring og lagring sker på cementtanke.
I glasset præsenterer vinen sig med en dyb mørk rubinrød farve. Vinen har en flot koncentration og blød struktur der harmonerer skønt med aromaer af modne røde bær, en fin mineralitet og et let krydret sødmefuldt touch der efterlader en behagelig eftersmag.
Denne Côtes du Rhône er en god allround-vin til de fleste kødretter af baseret på oksekød, men er også ideel til lammekølle, kalv og kraftigere retter med gris eller fjerkræ.
Bør nydes ves 16-18°.
Druesammensætning: Grenache, Carignan, Cinsaut, Syrah.
Lagring: 6-12 mdr. på cementtank og flaske.
Oprindelse: Côtes du Rhône, Frankrig.
Alkohol: 13,5%.

VENTOUX ROSÉ “LES TROIS VILLAGES” 13% 0,75 l
VENTOUX ROSÉ “LES TROIS VILLAGES” af producenten La Croix des Pins
Ventoux Rosé “LES TROIS VILLAGES" er en elegant, men ekspressiv øko-certificeret Rhône-rosé fra fra Ventoux-appellatioen.
Den byder på en delikat sart farve, en frisk og ekstrovert duft med interessante aromatiske indslag som f.eks. røde bær, syrlige og sødmefulde, lyse blomster og viol. Det er en vibrerende og levende stil, som virkelig indsmigrer, og den er frem for alt virkelig frisk.
Mad & anvendelse:
Vinen er rigtig god til fisk, lyst kød, sommersalater eller bare alene og i store slurke.
Idealtemperatur:
Vi anbefaler vinen serveret ved ca. 10°.
Druesammensætning:
40% Syrah og Vermentino, 40% Cinsault og Grenache Noir, 20% Marselan.
Lagring:
8 mdr. på ståltank.
Distrikt:
Ventoux (Rhône) - Frankrig.
Alkohol: 13%.
Allergener:
Indeholder sulfitter

LIMONATA - SAN PELLEGRINO
Limonata fra San Pellegrino er en yderst velsmagende lemonsodavand med en dejlig frisk smag, som mødes af boblende mineralvand. Nyd Aranciata Rossa fra San Pellegrino en varm sommerdag eller brug den som mixer i en lækker drink.
OM SAN PELLEGRINO
San Pellegrino er især kendt for deres boblende mineralvand i den ikoniske grønne San Pellegrino flaske. San Pellegrino er også anerkendt for deres udvalg af læskende sodavand, som tager udgangspunkt i italiensk tradition.
Maksimal temperatur opbevaring 20 c
Minimumstemperatur opbevaring 5 c
___________
Vægt:
330 ml
Ingredienser:
Vand, citronsaft fra koncentrat (16%), sukker, kulsyre, naturlig citronaroma.
Næringsindhold:
Energi 191 KJ / 45 Kcal
Fedt 0 g
- heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrater 8,9 g
- heraf sukkerarter 8,9 g
Protein 0 g
Salt 0 g

CLEMENTINA - SAN PELLEGRINO
Clementina - smagen af frugter modnet under Italiens strålende sol. En delikat og uforglemmelig smag fra de bedste klementiner leder tankerne hen på det sydlige Italien, hvor solen altid skinner. Intens, frisk og med en perfekt balance mellem sød og tør. Et fint strejf af citrus giver samlet en helt ny smagsoplevelse.
OM SAN PELLEGRINO
San Pellegrino er især kendt for deres boblende mineralvand i den ikoniske grønne San Pellegrino flaske. San Pellegrino er også anerkendt for deres udvalg af læskende sodavand, som tager udgangspunkt i italiensk tradition.
Maksimal temperatur opbevaring 20 c
Minimumstemperatur opbevaring 5 c
_________
Rettens vægt:
330 ml.
Ingredienser:
Ingrediensliste: Vand, mandarinsaft fra koncentrat, sukker, appelsinsaft fra koncentrat, klementinsaft fra koncentrat, kulsyre, naturlige aromaer, antioxidant (citronsyre), farvestof (anthocyanin fra violet gulerod).
Næringsindhold pr. 100 g.:
Energi 180 KJ / 42 kcal
Fedt 0 g
- heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrat 10 g
- heraf sukkerarter 10 g
Protein 0 g
Salt 0 g

ARANCIATA - SAN PELLEGRINO
San Pellegrino Fruit Beverages har et mindre sukkerindhold og et meget højt koncentrat af frugt (14-18 %). Det høje frugtindhold giver fruit beverage en helt unik smag, og en perfekt balance mellem juicen og kulsyren. Appelsinerne og citronerne kommer fra sicilien, hvor solen modner frugterne til de har en fyldig og rig smag.
OM SAN PELLEGRINO
San Pellegrino er især kendt for deres boblende mineralvand i den ikoniske grønne San Pellegrino flaske. San Pellegrino er også anerkendt for deres udvalg af læskende sodavand, som tager udgangspunkt i italiensk tradition.
Maksimal temperatur opbevaring 20 c
Minimumstemperatur opbevaring 5 c
_________
Rettens vægt:
330 ml.
Ingredienser:
Vand, appelsinsaft fra koncentrat (18%), sukker, naturlig kulsyre, naturlig appelsinaroma, antioxidant (citronsyre).
Næringsindhold pr. 100 g.:
Energi 153 KJ / 36 kcal
Fedt 0 g
- heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrat 10,3 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 0 g
Salt 0 g

ARANCIATA ROSSA - PELLEGRINO
Aranciata Rossa fra San Pellegrino er en skøn sodavand med appelsin og blodappelsin. Den skønne sodavand har en perfekt kombination af syrlighed og sødme, som mødes af boblende mineralvand. Nyd Aranciata Rossa fra San Pellegrino en varm sommerdag på terrassen i godt selskab.
OM SAN PELLEGRINO
San Pellegrino er især kendt for deres boblende mineralvand i den ikoniske grønne San Pellegrino flaske. San Pellegrino er også anerkendt for deres udvalg af læskende sodavand, som tager udgangspunkt i italiensk tradition.
Maksimal temperatur opbevaring 20 c
Minimumstemperatur opbevaring 5 c
____________
Rettens vægt:
330 ml.
Ingredienser:
Vand, appelsinsaft fra koncentrat (17%), sukker, blodappelsinsaft fra koncentrat (3%), kulsyre, naturlig appelsinaroma og andre naturlige aromaer, farvestoffer (anthocyanin, pabrikaekstrakt), surhedsregulerende middel (citronsyre).
Næringsindhold pr. 100 g.:
Energi 175 KJ / 41 Kcal
Fedt 0 g
- heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrater 10 g
- heraf sukkerarter 10 g
Protein 0 g
Salt 0 g