Order Smørrebrød food to your home or office!

Use your current location Couldn't get location
Recently searched
Can't find your address? Advanced search

Smørrebrød restaurants

Smørrebrød take away for delivery or collection

Smørrebrød take away til levering eller afhentning

Dansk take away

Dansk mad er i dag kommet så vidt, at det strækker sig over en hel del forskellige retter og ikke blot de traditionelle. Hos takeout.dk tilbyder vi retter som er velkendte i det danske køkken, blandt andet smørrebrød med braiseret svinebryst, gammeldags modnede sild, flæskesteg eller fiskefilet. Derudover tilbyder vi klassiske danske grillbars-retter som parisertoast, stjerneskud, bøfsandwich, men også deciderede gryderetter som stegt flæsk med persillesovs eller lune frikadeller med lækker hjemmelavet kartoffelsalat eller nye kartofler. 

Her på siden kan du se vores lækre udvalg af dansk take away og bestille lige den ret du må have trang til. Vi leverer hurtigt og sikkert, hver dag, lige til din hoveddør.

Smørrebrød - en gammel kending på den danske madscene

Smørrebrød er en af Danmarks absolutte hofretter – og ikke uden grund. Mange ville måske endda mene, at smørrebrød burde være Danmarks nationalret og sidestiller det med stegt flæsk og persillesovs. Smørrebrød har nemlig eksisteret så længe vi kan huske. Og vi er stolte af det!

I de seneste år har smørrebrød igen vundet indpas i Københavns store og bredspektrede madscene, hvor de tiltrækker mange stolte danskere, men også turister, der skal prøve de såkaldte “open-sandwiches”. 

Selvom mange nok anser smørrebrød for en traditionel spise, der gerne skal dække over klassikerne såsom en god kartoffelmad, sildemad m.m., så dukker der også flere og flere smørrebrødsrestauranter op i København, der nyfortolker måden vi hidtil har lavet smørrebrød. Og vi har kun ét krav - rigtigt smørrebrød skal være højt belagt!

Få smørrebrød som take away

Ja, mange mennesker er vilde med smørrebrød og ville ønske, at de fik det oftere. Dette har vi hos Takeout løsningen på. Hos os kan du nemlig bestille smørrebrød som take away og dermed få denne klassiske, danske ret på nem og hurtig vis uden selv at skulle bruge hverken tid eller kræfter i køkkenet. 

Vælg din favorit

Med smørrebrød som take away giver vi dig muligheden for at vælge præcis den type smørrebrød, du bedst kan lide, og udvalget spænder derfor bredt fra sild og roastbeef til avokado og oksetatar. Men smørrebrød er ikke bare et stykke rugbrød med lidt pålæg på toppen. Et perfekt stykke smørrebrød har nemlig den helt rigtige kombination af sødt, surt og salt, så dine smagsløg tages til den syvende himmel.

Det eneste du skal gøre, er at vælge din favorit – så sørger vi for smørrebrød ud af huset!

København har det hele - klassikerne og de nyfortolkede smørrebrød

Hvad end du er til de gode, gamle klassikere eller de nye og mere opfindsomme smørrebrød, så er der helt sikkert noget for dig. Du kan både finde de klassiske smørrebrød med flæskesteg, leverpostej, fiskefilet og dyrlægens natmad. Men du kan også finde nyfortolkede og luksuriøse smørrebrød med tatar, grisebryst eller avocado. I København kan du finde smørrebrød til enhver smag og til enhver begivenhed. Skal du bare have en håndmad med på farten? Eller skal du have gang i det helt store festbord med smørrebrød? Så skal vi nok hjælpe dig. Takeout samarbejder nemlig med hele 6 smørrebrødsrestauranter i København, der alle serverer velsmagende smørrebrød lavet på gode råvarer. Og så bliver det leveret direkte til din dør (eller hvor du nu måtte befinde dig). Se hele vores udvalg af smørrebrød i København. 

Vil du gerne inspireres lidt ekstra til, hvad du skal have til frokost eller aftensmaden? Så følg med på Takeouts instagram, hvor vi giver dig et overblik over de bedste take away restauranter i København - hvad end du er til smørrebrød eller noget helt andet. Psst… Du bliver muligvis lidt sulten.

Smørrebrød take away København

Cities with Smørrebrød Restaurants

We use cookies to provide you with a better service. Carry on browsing if you're happy with this, or find out how to manage <a href='%url%'>cookies</a> here.