Delivering to
Can't find your address? Advanced search
Use your current location
Couldn't get location
Saved addresses

Rawfood restaurants

Rawfood take away for delivery or collection

Rawfood, velsmagende og sund power food

Rawfood er relativt nyt i Danmark, men er blevet en utrolig stor success. Hvor fokus ligger på proteinholdig mad som ikke er blevet gennemarbejdet i mange timer, men i stedet holder sin friskhed ved netop at være mere råt end mad normalt.

Rawfood take away

Rawfood er mad der ikke er opvarmet over 42 grader, tanken omkring maden er at bearbejdelse og opvarmning ændrer maden negativt og nedsætter den næringsmæssige værdi, blandt andet at enzymer og mineraler i maden går tabt. Vi tilbyder en bred vifte af forskellige retter. Blandt andet burger, pizza, salater, lasagne, juice og til dessert blandt andet en rawfood kage eller nyd en frisk og hjemmelavet milkshake.

Hos takeout.dk tilbyder vi levering af rawfood take away, helt til din dør. Du kan gennemse udvalget og de forskellige retter og derefter bestille her på siden, så du kan få en dejlig rawfood take away aften.

Cities with Rawfood Restaurants

We use cookies to provide you with a better service. Carry on browsing if you're happy with this, or find out how to manage <a href='%url%'>cookies</a> here.