Delivering to
Can't find your address? Advanced search
Use your current location
Couldn't get location
Saved addresses

Indisk restaurants

Indisk take away for delivery or collection

Takeout.dk tilbyder et solidt udvalg af velsmagende indisk take away. Vælg og bestil fra en af vores mange restauranter specialiseret i indisk mad og få leveret lige til din hoveddør.

Indisk take away, mere end bare karry

Det indiske køkken er meget populært i Storbritannien, der efterhånden har en stor tradition og interesse i det indiske køkken, dette har vi efterhånden taget til os i Danmark, hvilket har gjort at indisk take away er blevet mere populært i de senere år.

Indisk mad kan opdeles i Nordindisk, Sydindisk og Østindisk og selvom indisk take away ofte bliver forbundet med karry, er hovedingredienserne i højere grad, ris, atta, bønner, linser, dal, gurkemeje, spidskommen og ingefær. Disse ingredienser er med til at fuldende smagsoplevelsen.

På takeout.dk stræber vi efter at kunne udbyde det absolut bedste indenfor indisk take away,  og vi tilbyder mange forskellige retter at vælge i mellem, når du skal bestille indisk mad.

Cities with Indisk Restaurants

We use cookies to provide you with a better service. Carry on browsing if you're happy with this, or find out how to manage <a href='%url%'>cookies</a> here.