Er der risiko for at blive smittet i gennem mad og fødevareemballage?
Ifølge Sundhedsstyrelsen er det usandsynligt, at COVID-19 kan smitte til mennesker via mad. Det er også usandsynligt, at man bliver smittet med COVID-19 ved at røre ved fødevareemballage. Dette oplyser Fødevarestyrelsen, efter at have været i kontakt med både Statens Serum Institut og Sundhedsstyrelsen.
Det er derfor sikkert at bestille mad via Takeout. Selvom der ikke overføres smitte via mad og fødevareemballage, så tager Takeout yderligere følgende forholdsregler:
- Vores bude må ikke arbejde, hvis de har de mindste symptomer på sygdom.
- Vores bude opfordres til at have god håndhygiejne og holde afstand til restaurantens personale og kunder m.m.
- Vores bude udstyres i nødvendigt omfang med håndsprit, handsker og evt. masker.
- Hvis I har nogle præferencer til levering, omkring maden skal stilles foran døren mv., er i velkommen til at oplyse jeres ønsker herom i kommentarfeltet. På denne måde kan vores bude levere maden på præcis den måde I ønsker..
Velbekomme :)
https://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Coronavirus-og-foedevarer.aspx