Restaurants by chain

Letz Sushi restaurants

LETZ SUSHI

LETZ SUSHI er i dag en af de største sushikæder i Danmark med 21 butikker fordelt i København, Nordsjælland og i Århus. Det betyder, at du altid har velsmagende sushi lige ved hånden, som vi hos Takeout er klar til at levere direkte til din dør.

 

Lækker sushi i København & Århus

Fælles for alle LETZ SUSHIs spisesteder er den høje kvalitet af sushi. Hos LETZ SUSHI er kun det bedste godt nok, hvilket betyder, at man som gæst vil blive overrasket over den gode smag og ikke mindst smagssammensætningerne, der sammen går op i en højere enhed. Menukortet er spækket med både traditionelle sushiruller samt sushivarianter, der er mere eksperimenterende. Hver sæson får sushikokkene nemlig frie tøjler til at eksperimentere med nytænkende smagssammensætninger, hvori bæredygtighed og skånsomt fanget fisk altid danner udgangspunkt for de mange retter. Disse anderledes sushivarianter finder du under kategorien ”Sæsonens”, når du bestiller hos Takeout.

 

God & bæredygtig sushi fra LETZ SUSHI

Alt fisk og skaldyr, der bruges i sushien hos LETZ SUSHI er bæredygtigt fanget og opdrættet. Derudover vil du opleve at selve risen, der bruges i udvalget også er økologisk, da LETZ SUSHI gerne vil være med til at mindske brugen af sprøjtemidler, der hverken er til gavn for mennesker eller miljøet.

 

Store & små retter

Udvalget hos LETZ SUSHI er næsten uden grænser - der er uden tvivl noget til enhver smag. Det betyder, at du både kan nyde take away til den lille frokostsult eller bestille den hele store menu til en hyggelig aften med vennerne. Uanset, hvad du måtte trænge, så bør du tage et kig på menuen, der indeholder de helt sprøde retter til de bløde, som smelter i munden. Se udvalget & bestil fra din nærmeste LETZ SUSHI hos Takeout i dag.

We use cookies to provide you with a better service. Carry on browsing if you're happy with this, or find out how to manage <a href='%url%'>cookies</a> here.