Homemate restaurants!

Use your current location Couldn't get location
Recently searched
Can't find your address? Advanced search

Restaurants by chain

Homemate restaurants

Homemate: Hjemmelavet måltid to go

Er du til frisklavet- og velsmagende mad, og vil du ikke gå på kompromis med et friskt- og hjemmelavet måltid, så kan du nemt og hurtigt bestille take away fra en af de mange Homemate take away butikker, der er lokaliseret i København.

 

Genialt koncept

De tilbyder velsmagende mad i høj kvalitet, som er klar efter blot 15 minutter i din ovn. Homemates take away koncept er simpelt, de klarer alt forarbejdet, det eneste du skal gøre, er at give maden 15 minutter i din ovn. Dette er et koncept der er genialt til dig, der ikke vil gå på kompromis med et friskt og hjemmelavet måltid. Det bedste af det hele er, at din take away mad rent faktisk er varm når du spiser det.

 

Bredt udvalg af lækre retter

Homemate er en ny måde at tænke smagfuld aftensmad på, når hjemmelavet mad skal være nemt. Når du skal bestille take away fra Homemate, kan du vælge imellem forskellige og smagsfyldte aftenretter der altid inkluderer deres favoritter som: okse bearnaise, cannelloni eller kylling chorizo. Der bliver jævnligt tilføjet nye retter, og det er derudover også altid muligt at vælge børneretter og lækre desserter som take away. Alle deres retter er lige til at sætte i ovnen eller på grillen!

Delikat tilbehør

Du kan også tilkøbe diverse delikat tilbehør og grønt, når du bestiller din take away. Du kan eksempelvis prøve deres majskolber med feta og urter, eller deres kartofler med hvidløgsconfit og focaccia – begge retter er direkte klar til grillen. Er du lidt mere til den cremede side, kan du prøve Homemates hjemmelavede pesto eller bearnaisecreme, som begge er et lækkert supplement til deres take away retter. Plejer du at have en sød tand efter din aftensmad, så kan du komme den i forkøbet, ved at tage en af deres lækre desserter med i din bestilling. Du kan bl.a. købe pandekagedej på flaske, lækker brownie og italiensk is.

 

Homemate giver overskud

Homemate er take away til dig, der elsker god mad fuld af smag.
Alle retter laves altid af sæsonens friske råvarer, om end det så er tapas, fredagsbøffen eller hverdagskyllingen, finder du take away til enhver lejlighed hos en af kædens butikker. Homemates måltider mindsker dagligdagens udfordringer. Der skal hverken spildes tid på, at finde ud af hvad der skal laves til aftensmad, købes ind eller stå i køkkenet. Maden er lækker og varieret til rimelige priser. Så man med god samvittighed, kan købe sin take away fra Homemate, og nyde et næsten hjemmelavet måltid med familien og derved få overskud til de vigtigere ting i livet.

We use cookies to provide you with a better service. Carry on browsing if you're happy with this, or find out how to manage <a href='%url%'>cookies</a> here.