Bonus Point

Som bruger på Takeout.dk optjener du i forbindelse med nogle bestillinger unikke bonus point, hvorved du som registrerede bruger opsparer disse på din profil, som efterfølgende kan bruges til at bestille og betale mad med.

Hvor mange bonus point optjener jeg?

Bonus point optjenes som en procentdel (%) af det samlede beløb, du bestiller (dog undtaget evt. leveringsgebyr), hos restauranter tilmeldt ordningen. Restauranter og deres respektive procentsats vil være oplyst på de individuelle restaurantsider. Procentsatsen varierer fra restaurant til restaurant og kan udgøre mellem 2% og 20% af din bestilling, alt efter restaurantens ønske.

Eksempler på optjente bonus point ved en bestilling på kr. 100,-:
2% af kr. 100,- = kr. 2,- = 200 Bonus Point
7% af kr. 100,- = kr. 7,- = 700 Bonus Point
20% af kr. 100,- = kr. 20,- = 2.000 Bonus Point
Vigtig Note

Der kan kun betales med bonuspoint, når du har bonus point nok til at betale for hele det beløb, som du bestiller for (dvs. både maden og evt. leveringsgebyr). Derfor vil betalingsform-valgmuligheden for bonus point kun være synlig og valgbar i forbindelse med en bestilling, når der er bonus point nok til at betale for hele den pågældende bestilling.


We use cookies to provide you with a better service. Carry on browsing if you're happy with this, or find out how to manage <a href='%url%'>cookies</a> here.