Wokshop restauranter!

Brug din nuværende lokation Kunne ikke finde lokation
Recently searched
Brug for hjælp? Find din adresse her

Restauranter sorteret ved kæde

Wokshop restauranter

Wokshop

Wokshop består i dag af 9 thairestauranter, som du primært finder placeret på Sjælland og én på Fyn. Den høje æstetik, som du finder i restauranterne afspejles ligeledes i maden, hvor de autentiske thailandske opskrifter og retter danner bund for menuen.

 

Lækker thaimad til enhver smag

Restaurantkæden forstår at servere velsmagende mad med respekt for traditionerne for hele familien. Det betyder, at der vil være noget til enhver smag, uanset om du vil have din mad ekstra stærk eller ganske mild og neutral. Menuen hos Wokshop byder bl.a. på et stort udvalg af snacks, prøv f.eks. deres crispy beef, som består af soya marineret oksefilet, stegt i tynde strimler, som serveres med soya og chili sauce. Løber mundvandet allerede? Så bør du dykke ned i menukortet hos Wokshop, der bugner af lækre forretter samt velsmagende hovedretter.

 

Grønt & godt hos Wokshop

Maden hos Wokshop er spækket med sunde grøntsager, der er med til at gøre retterne velsmagende og ikke mindst mættende på den gode måde. Uanset om du har lyst til wok, nudler, ris eller noget helt fjerde, kan du altid tilpasse dit måltid, så det passer til netop din smag. Maden og stemningen er god hos Wokshop. Lukker du øjnene, kan du nærmest drømme dig direkte til Thailand, og når du først smager maden, er det fuldstændig som at tage en bid af Thailand.

 

God mad i over 20 år

Siden årtusindeskiftet har Kenneth Heske, manden bag Wokshop, serveret lækker thaimad til danskerne. Eventyret startede, da Kenneth selv blev inspireret på en rejse til Thailand, hvor han blev fascineret af stemningen, som han med tre ord beskriver som ”smile, share & relax”. I dag finder du Wokshop og deres 9 forskellige butikker på tværs af landet, så du altid har god og velsmagende thaimad lige i nærheden.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre service. Fortsæt på siden hvis du er ok med dette, eller læs mere om vores cookies her.