Kære alle. Grundet Tour de France holder Takeout undtagelsesvis lukket ind til lørdag d. 2 kl 16. God Tour

VACA restauranter!

Brug din nuværende lokation Kunne ikke finde lokation
Recently searched
Brug for hjælp? Find din adresse her

Restauranter sorteret ved kæde

VACA restauranter

Vaca

Find sombreroen frem fra gemmerne og gør dig klar til en eksotisk smagsrejse til varmere himmelstrøg, for med take away fra den mexicanskinspirerede restaurant VACA bliver dine smagsløg med ét sendt over Atlanten til Mexicos farvestrålende og smagfulde køkken. Du behøver altså langt fra at tage den lange rejse til Mexico for at få en bid af det lækre køkken, for med VACAs restauranter i både Aarhus, Aalborg, Østerbro, Valby og Hellerup har du altid saftige burritos, friske tacos og spændende mexicansk tilbehør lige ved hånden. Takeout leverer tilmed alle festlighederne direkte til din dør, så du blot kan læne dig tilbage og iklæde dig den gode stemning.

 

Mexicansk finger food, når det er bedst

Vask dine hænder og find klør 5 frem - VACA serverer nemlig mexicansk finger food, når det er bedst. Her er der ikke sparet på noget, så trænger du til et mexi-fix er VACA stedet, hvor dine drømme kan gå i opfyldelse. Menuen byder på alt lige fra propfyldte burritos med oksekød, gris, kylling og grønt til autentiske tacos, grillede quesadilla, chili con carne og nachos. Du kan med andre ord glæde dig til et mexicansk feast med alt, hvad dit madhjerte begærer - og lidt til.

 

VACAs koncept er bygget på høj kvalitet og en kreativ og nytænkende menu, der inviterer til samtale. Og hvilken bedre anledning til at samle din bedste venner hjemme i stuen og nyde en festlig aften i VACAs velsmagende selskab. En aften hvor I kan dele jeres favoritretter på kryds og tværs af bordet og smage på lidt af hvert fra det varierende og lækre menukort, der er fyldt med delevenlige retter til hele bordet. VACA er nemlig af den overbevisning, at den gode madoplevelse ikke alene ligger i de friske råvarer og kreative retter. Den ligger i ligeså høj grad i stemningen omkring måltidet, og netop derfor er VACAs retter perfekte at dele med dine nærmeste på en festlig aften, en varm sommerdag eller med tømmermænd i sofaen.

 

Et køkken med inspiration fra både Mexico og Danmark

VACA inviterer dig på mexicansk med et twist. Alle retter baseres på det mexicanske køkken, men eksperimenterer med sæsonens bedste danske råvarer. Derfor byder menuen, noget overraskende, på både tomatiserede krydderflæskesvær, bløde tortillas og salsa lavet på friske tomater og masser af krydderurter. VACA anvender udelukkende friske råvarer, der samles på stedet - for det giver, ifølge dem, den bedste smagsoplevelse. Når du bestiller VACA som take away med TAKEOUT pakkes alle retter i mindre bakker. På den måde er maden stadig frisk, når den skal serveres - og du har mulighed for at sætte dit eget touch på anretningen, når maden er leveret.

 

Lad TAKEOUT bringe smagen af Mexico til din dør

Skal VACA stå for menuen til den næste sammenkomst med vennerne? Så lad TAKEOUT bringe smagen af Mexico direkte til din hoveddør. Skal du have en smagsprøve inden, så følg os på Facebook, hvor vi løbende opdaterer med alle de bedste madoplevelser fra alle verdens (mad)hjørner.  

Vi bruger cookies for at give dig en bedre service. Fortsæt på siden hvis du er ok med dette, eller læs mere om vores cookies her.