Restauranter sorteret ved kæde

Sticks`n`Sushi restauranter

Sticks'n'Sushi

Sticks'N'Sushi tilbyder luksuriøse og lækre menuer hvor deres Sushi er visuelt flot og smager dobbelt så godt. Så hvis du er til lækker sushi bragt lige til døren, kan du nemt bestille take away fra en af deres mange restauranter, der er lokaliseret i København, via Takeout.dk

Sticks'n'Sushi fører traditionen videre i København

Sticks'n'Sushi formår at bringe den Japanske nationalret i kunstfærdige præsentationer og med nøje omhu. Siden restaurantkæden i 1994 åbnede deres første restaurant i Nansensgade har den gængse københavner kunne nyde deres speciale i sushi og yakitori sticks. Det har siden 1996 været muligt at købe take away fra Sticks'n'Sushis restauranter og den populære restaurantkæde har i dag 12 restauranter i Storkøbenhavn, 9 i UK og én i Berlin.

Take away til enhver smag

Restaurantkæden kombinerer sushi og sticks i deres menuer, så der er noget for enhver smag.
Derudover tilbyder de også menuer til flexitaren, veganeren og store såvel som små børn. Men hvis du udelukkende er til det ene eller andet, kan dette også nemt bestilles. Deres menuer er flotte og overdådige med strejf fra både det kejserlige– og det japanske gadekøkken. Her kan der bestilles et stort udvalg af sushi, som inkluderer sashimi, nigiri, maki, uramaki m.fl. Ligeledes kan der også findes tuntatar, ceviche, rispapirruller og grillede grøntsager på deres menukort.

Variationen af sticks er også stor, den strækker sig fra kylling til gris, laks, and og kammuslinger.Sticks'n'Sushi har et godt samarbejde med Aarstiderne, som har inspireret kokken til også at tilbyde gode og fyldige salater, med fokus på både kvalitet og smag.

Læskende og komplimenterende drikkevarer
Ydermere har restauranterne også nøje udvalgt drikkevarer, der varierer fra japanske øl og sodavand samt vin, sake og andre velsmagende læskedrikke. Disse drikkevarer komplimenterer alle det der tilbydes på deres menukort. Alt dette kan selvfølgelig leveres som take away til enhver lejlighed og efter, hvad der behager enhver smag. 

Den søde tand

Sticks'n'Sushi leverer også take away til den søde tand. I deres menukort finder du spændende, eksotiske og klassiske desserter lige fra yuzu sorbet, matcha fondant, ris og kokos til hvid chokolademousse, chokolade fondant og lækre chokolade fisk. så har du lyst til at forkæle dig selv til aftensmad, frokost eller pleje den søde tand? – så kan du nemt bestille take away fra deres restauranter på Takeout.dkVi bruger cookies for at give dig en bedre service. Fortsæt på siden hvis du er ok med dette, eller læs mere om vores cookies her.