LêLê Street Kitchen restauranter!

Brug din nuværende lokation Kunne ikke finde lokation
Recently searched
Can't find your address? Advanced search

Restauranter sorteret ved kæde

LêLê Street Kitchen restauranter

LêLê Street Kitchen

Historien om spisestedet LêLê Street Kitchen tog sit startskud tilbage i slutningen af 70’erne, hvor en lille familie kom til Danmark som bådflygtninge. Forældrene i familien fik i løbet af kort tid etableret en succesfuld grillbar, hvilket inspirerede de 4 børn til at følge i forældrenes fodspor senere i livet. I 2003 åbnede det første LêLê gadekøkken, som vi kender det i dag, og har siden været et yderst populært spisested med udgangspunkt i autentiske vietnamesiske retter.

 

Familieforetagende med vokseværk

I den vietnamesiske kultur er stemningen levende og det autentiske køkken svinger i takt med internationale tendenser. Rejsen bag LêLê Street Kitchen har også i den grad været levende, hvor kæden i dag har udviklet sig til adskillige køkkener, foodtruck, festivalboder, kogebøger og meget mere.

 

Vietnamesisk mad

Det vietnamesiske køkken er i høj grad kendt for sin hårfine balance mellem søde, salte, syrlige og stærke smage. Det vil man især opleve hos LêLê Street Kitchen, hvor menuen byder på et væld af ægte vietnamesiske retter, der laves med gode råvarer og ingredienser. Uanset, om man trænger til noget til den lille eller store sult, så byder LêLê på noget til enhver smag. Et pragteksempel på en kombination af de forskellige smagsnuancer er deres karamelliserede svinekød, der serveres med syltede grøntsager, agurk, friske urter, chili, sesamfrø & jasminris.

 

Bestil fra LêLê

Hos Takeout kan du bestille alle dine yndlingsretter fra LêLê Street Kitchen. Bestil enten fra Fisketorvet på Vesterbro eller nær vandkanten på Amager Strandvej. Ligegyldigt hvilken af restauranterne, du bestiller fra, er du garanteret et autentisk vietnamesisk måltid, hvor smagsnuancer i harmoni går op i en højere enhed. Er du ekstra sulten og er de større retter ikke nok? Så kan du heldigvis også bestille alt fra sovs til ekstra ris ved siden af for at fuldende dit perfekte frokost eller aftenmåltid.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre service. Fortsæt på siden hvis du er ok med dette, eller læs mere om vores cookies her.