Kiin Kiin restauranter!

Brug din nuværende lokation Kunne ikke finde lokation
Recently searched
Brug for hjælp? Find din adresse her

Restauranter sorteret ved kæde

Kiin Kiin restauranter

Kiin Kiin

Det asiatiske køkken er populært, og thai take away når det er bedst er rigtig godt! Hos Takeout.dk kan du bestille asiatiske delikatesser og velsmagende take away retter fra en af Kiin Kiin gruppens mange restauranter. Du kan eksempelvis prøve take away fra Chai Wong, hvor du kan nyde asiatisk crossover Singapore-køkken. Her har alle deres medarbejdere der har asiatiske baggrunde, har været med til at præge og bidrage til menuen, som repræsenterer det bedste af Asien. Der er helt bestemt noget for enhver smag, under det asiatiske køkken og under Kiin Kiin gruppens restauranter vil du kunne finde alle dine asiatiske favoritter.

 

Thailandsk take away i særklasse

Til madentusiasten der gerne vil have et take away måltid der får fuglene til at synge, gør Kiin Kiin To Go det muligt for dig, at tage thailandske retter med hjem, der har michelin-stjerne-smag. Når du bestiller take away fra Kiin Kiin To Go, vil du opleve en fantastisk kulinarisk rejse, som deres asiatiske kokke har sørget for. Deres retter består af friske og lokale ingredienser med de specielle thailandske krydderier, som du kan nyde i dit eget hjem.

 

Asiatisk street food til din hoveddør

Er du lidt mere til autentisk asiatisk street food med massere af thailandske klassikkerer, så er det også muligt at bestille retter fra Aroiidee. Her kan hele deres menukort bestilles som take away via Takeout.dk. Deres klassiske asiatiske street food sælges til demokratiske priser og menukortet byder bl.a. på spicy supper, eksotiske salater og krydrede karryer.

 

Få inspiration til lækker thai take away fra Kiin Kiin

Takeout.dk gør det nemt for dig, der gerne vil gå på opdagelse i det thailandske køkken og få gode ideer til hvilken thai favoritret, du kunne tænke dig som take away. Ved blot at downloade vores App Takeout eller gå ind på vores hjemmeside www.takeout.dk, kan du hurtigt browse menukortet hos en af Kiin Kiin gruppens restauranter igennem. Herefter kan du stille og roligt tage stilling til, hvilken restaurant og hvilken asiatisk ret du kunne tænke dig som take away. Vi sørger for logistikken og leverer din yndlings thai mad, hvor end hen du kunne tænke dig den.

 

Vi bruger cookies for at give dig en bedre service. Fortsæt på siden hvis du er ok med dette, eller læs mere om vores cookies her.