Kære alle. Grundet Tour de France holder Takeout undtagelsesvis lukket ind til lørdag d. 2 kl 16. God Tour

Karma Sushi restauranter!

Brug din nuværende lokation Kunne ikke finde lokation
Recently searched
Brug for hjælp? Find din adresse her

Restauranter sorteret ved kæde

Karma Sushi restauranter

Karma Sushi

Den asiatiske spise som mange typisk forbinder med Japan, men faktisk oprindeligt stammer fra Kina, er blevet enormt populær i Danmark. Der er i de seneste år opblomstret mange gode og lækre sushisteder. Et af de steder er Karma Sushi, og med en filosofi om at være et alternativ til det usunde take away, har de indtaget hele Danmark med deres restauranter.

Det gode fra Karma

Gode ruller skal man nogle gange lede længe efter, den rette kombination mellem fisk og ris, er noget som mange sushispisere jagter. Hos Karma Sushi finder man den rette kombination i hver bid. Deres menukort består af de klassiske nigiri’er, men hos Karma Sushi kombinerer de klassiske smage med det nordiske køkken. På kortet finder man eksempelvis en nigiri med flammegrillet laks, der er toppet med ørredrogn. Smagsløgene bliver også udfordret, på den gode måde, når du får en sød reje med trøffelcreme eller en nigiri med fermenterede jordskokker. Karma Sushis menukort er altså et skattekammer at gå på opdagelse i, hvis du er ude efter nye smage og oplevelser.

Når man bestiller den populære spise, kan man ikke komme udenom Maki-rullerne. De er populære og der er så mange kombinationer, at det kun er fantasien, som sætter grænser. Hos Karma Sushi kan du igen møde kombinationer, som vil vække dine smagsløg, så du blot ønsker mere. Du kan eksempelvis sætte tænderne i Chicken Roll med lækker tempurakylling og toppet med avocado og svampetatar eller en Cloudy Rainbow med surimi og agurk samt vinaigrette af dehydreret tomat, syltet wasabi og forårsløg, der er flammegrillet med jomfruhummercreme og teriyakisirup og toppet med laks, tun og avocado.

Hos Karma Sushi udfordrer de den traditionelle opfattelse og det kan man smage i hver eneste bid man tager. De gode kombinationer, ingredienser af kvalitet og den gode oplevelse er i højsædet, når man bestiller take away fra Karma Sushi – og det er de elementer der udgør Karma Sushi.

En vision om at overtage Danmark

I Karma Sushis spæde start blev der drømt om at sælge god sushi i hele Danmark, og det er lykkes. Med otte restauranter fordelt på Sjælland og i Jylland, har Karma Sushi formået at sætte sit navn på listen over den gode og velsmagende spise fra Østen i Danmark. Visionerne er store og næste step er Europa.

Prøv Karma Sushi hos Takeout

Hos Takeout kan du bestille Karma Sushi hos fem af deres restauranter; i Nyhavn og på Trianglen i København, Frederiksgade og Vestergade i Århus og Ved Stranden i Aalborg. Vælg den restaurant, som er tættest på dig, og få en god oplevelse og god karma.

Er du nysgerrig på Karma Sushi, så kan du følge dem på deres Instagram.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre service. Fortsæt på siden hvis du er ok med dette, eller læs mere om vores cookies her.