Restauranter sorteret ved kæde

Gorms Pizza restauranter

Sprøde pizzaer fra Gorm’s?

Siden 2008 har Gorm’s serveret pizza i verdensklasse. Det hele startede med seks gode venner, der gerne ville skabe et sted, hvor man ville elske at hænge ud. Og det må man sige er lykkedes. Med elleve restauranter i Danmark og også én enkel i Japan, har Gorm’s formået at nytænke den ellers meget klassiske italienske spise. Bundene er sprøde og papirtynde, og så er fyldet og toppingen nytænkende og velsmagende.

 

Pizza i verdensklasse

Gorm’s var nogle af de første i Danmark, der pillede ved den klassiske italienske pizza, men de gjorde det med finesse og har nu skabt pizzaer som er i verdensklasse. På menukortet kan du finde pizzaer, der er inspireret af den romerske pizzatradition med en helt tynd bund og knasende crust. Der bliver skubbet til grænserne og målet er utraditionelle og udfordrende smagskombinationer, men altid gjort med et gastronomisk hjerte.

 

Gå på opdagelse i en spændende menu

På Gorm’s menukort møder du blandt andet pizzaerne Sweet Truffle, Denny Special, Salumi, Miss Wishbone, Gorm’s Hottie og det klassiske Gorm’s Hawaii, Margherita og 4 oste – selvfølgelig alle med et særlig twist af Gorm’s kreativitet. Udover pizza finder du også et godt udvalg af specialiteter. Udvalget byder på salte mandler, oliven, håndskårne flæskesvær, dansk økologisk burrata, carpaccio af okse fra Grambogård, risotto-kugler med confiteret and, hjemmelavet ravioli og meget meget mere.

 

Find Gorm’s pizza i hele Danmark

Den populære pizzakæde har indtaget Danmark med storm, og du finder en Gorm’s nær dig i enten Århus, Roskilde, Kolding, Horsens, og i København kan du finde din lokale pizza-pusher i Ørestaden, Tivoli, Magstræde, Fisketorvet, Nyhavn og i Kastrup Lufthavn. Hvis du er ude i Østen, kan du også få stillet din pizza-sult i Japan.

 

Bestil Gorm’s pizza på Takeout

Takeout kan du bestille alt den gode mad. Om du er til pizza eller et varmt italiensk måltid, der både indeholder antipasti, pizza og dessert, så kan du bestille det hele netop her. Deres populære snacks er også i høj kurs, og byder blandt andet på polentafritter, burrata med grønkål, hvidløgsbrød og meget mere. Der er selvfølgelig også mulighed for at tilkøbe drikkevarer til dit måltid, du har mulighed for at bestille lækker ØKO-æblemost og appelsinjuice, brusende sodavand, Mikkeller øl og et bredt udvalg af vin.

 

Følg pizzaimperiet

Tag et kig på Gorm’s Instagram og bliv fristet til at godt måltid mad eller surf rundt på deres hjemmeside og lad dig inspirere til din næste bestilling hos Takeout.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre service. Fortsæt på siden hvis du er ok med dette, eller læs mere om vores cookies her.