Restauranter sorteret ved kæde

7-Eleven DK restauranter

Besøg din yndlingskiosk uden at bevæge dig udenfor en dør

Nu er det ikke længere kun din fastfood, som du kan få som take away, nu kan du også handle alt det, du lige står og mangler fra 7-Eleven med udbringning. Over hele København kan du finde et hav af 7-Eleven, men af den ene eller anden grund kan det være bekvemt at få bragt sine varer ud. Med Takeout kan du bestille fra 7-Eleven, som stod du selv nede i forretningen.

 

Hvad kan du få bragt ud fra 7-Eleven?

Vi tilbyder udbringning af et bredt varer sortiment fra 7-Eleven. Du kan købe alle de gode hurtige snacks som wraps og salater fra både COFOCO og Lêlê, eller frisksmurte sandwich lavet i 7-Eleven. Du kan også bestille alle favoritterne, som du kender og elsker, og som måske endda er din guilty pleasure. For du kan selvfølgelig bestille de velkendte Babybites – pølsehornet over dem alle. Du kan naturligvis også bestille Taquitos og de elskede kyllingespyd. Du kan også købe yoghurt, morgenmad fra GRØD, smurte håndværkere, drikkevarer, alkohol, slik og chokolade, produkter til personlig pleje, tobak og meget mere. Og du behøver ikke en gang at bevæge dig uden for hjemmet.

 

Det skal være nemt og bekvemt

Det er ingen hemmelighed at 7-Eleven er den nemme løsning og med Takeout bliver det endnu nemmere. Du kan faktisk klare alle dine måltider og ærinder gennem 7-Eleven. Vi kender alle sammen manglende overskud til aftensmaden eller, at man har glemt at købe lidt slik til fredagshyggen. Med udbringning fra 7-Eleven skal du ikke bekymre dig, du kan blot slappe af og med få enkle klik, bestille dit næste måltid, det du glemte at købe til fredagshyggen eller noget helt tredje. 7-Elevens varemærke er ”Convenience” og er et begreb som til stadighed vinder større udbredelse. Vi mennesker vil have det så nemt og bekvemt som muligt, og nu bliver dine køb hos 7-Eleven bare endnu mere convenient.

 

Hvor bringer vi ud henne?

Om du bor på Amager eller i Nordvest, så bringer vi dine indkøb fra 7-Eleven ud til dig. Vi dækker hele København; Østerbro, Nørrebro, Vesterbro, Indre By, Amager, Christianshavn, Frederiksberg, Sydhavn, Nordvest, Valby, Vanløse, Nord for København og Københavns Vestegn – så du er altså mere end godt dækket ind, hvis du bor i og omkring København. Med 7-Eleven hos Takeout kommer du aldrig til at stå at mangle, det som du lige glemte at købe, inden du satte benene derhjemme, vi er her heldigvis for dig.

 

Inden du bestiller, skal du vælge den bydel du bor i, så du er sikker på, at vi leverer til dig. Gå på opdagelse i hele sortimentet som var du dig selv. God shopping.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre service. Fortsæt på siden hvis du er ok med dette, eller læs mere om vores cookies her.