Takeaway restauranter som serverer i København

Find takeaway restauranter i København

Take away København

Er du løbet sur i det sædvanlige udvalg af take away i København? Så er du kommet til det rette sted.

Takeout.dk kan du udforske en verden af velsmagende mad fra københavnske premium restauranter med fokus på høj kvalitet og service. Du behøver blot at bestemme dig og bestille. Takeout håndterer resten af logistikken og sørger for levering lige til din hoveddør, så du kan nyde et måltid fra din favorit-restaurant hjemme i din egen spisestue.

Luksus take away i København

Bag Takeout.dk gemmer sig et hold af ildsjæle med en vision om at tilbyde mere mangfoldige muligheder for take away til de københavnske gourmeter og madelskere. Uanset om du er til Michelin-restaurant, bistro, brunch, sushi, kinesisk, gourmet-hotdog eller kvalitets-burger. Takeout.dk er kort sagt synonym med alsidig luksus take away i København.

Med udgangspunkt i mere end 10 års erfaring indenfor branchen har vi arbejdet målrettet for at udvikle en løsning, der gør det nemt at bestille mad fra din yndlings-restaurant hjem til privaten eller arbejdspladsen.

Vores mission er at tilbyde vores kunder den bedste kvalitet og det højeste serviceniveau, når de ønsker appetitvækkende luksus take away i København. Derfor har vi haft særligt fokus på brugervenlighed, funktionalitet samt enkelt og stilrent design i udviklingen af Takeout.dk

Vi anvender den nyeste teknologi og avancerede funktioner. Men for dig er det så ligetil, som det kan blive. Du behøver blot at registrere dig som gratis bruger. Herefter har du adgang til et stort udvalg af kulinariske indslag fra nogle af de bedste take away-steder i København og omegn. Du kan bestille via hjemmesiden eller igennem vores egen Takeout app, som er tilgængelig på App Store og Google Play.

Take away i København til alle lejligheder

Vores store udvalg af restauranter tilbyder mad til både fest og hverdag. Dermed kan du roligt navigere forbi Takeout.dk – uanset om du skal have stillet sulten på en almindelig hverdag, om du har lyst til brunch på en lørdag, eller om du har brug for at få bragt den helt store nytårsmenu ud som take away et sted i København.

Vi giver dig mulighed for at bestille mad fra en bred vifte af restauranter. Du finder ligeledes take away i København til næsten alle tænkelige lejligheder og til enhver smag, når du vælger at bestille mad igennem Takeout.dk eller Takeout app’en.

Kontakt

Har du spørgsmål til en bestilling, vores service eller noget andet, kan du kontakte vores kundeservice mellem kl. 17 og 22 i hverdagen og mellem kl. 10 og 22 i weekenden. Hvis du vil se nærmere på muligheder for take away i indre by og resten af Storkøbenhavn, kan du gå på opdagelse i vores brede udvalg af restauranter her.

Download Takeout app’en, eller tilføj Takeout.dk som favorit i din browser allerede i dag. Så har du altid hurtig og nem adgang til take away i København – hvor som helst og når som helst. Vores team står klar til at formidle din bestilling videre til din foretrukne restaurant – og vil sørge for levering til tiden.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre service. Fortsæt på siden hvis du er ok med dette, eller læs mere om vores cookies her.